Jump to content

Šime2

Korisnik
 • Broj objava

  107
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Šime2

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

956 pregleda profila
 1. Mirovina HRVI s PTSP

  Vodeći se primjerom mojih suboraca koji imaju daleko slabije uvjete, a dobili su odlične omjere, ja sam žalbu podnio, jer žalba ne odgađa izvršenje isplate mirovine!
 2. Mirovina HRVI s PTSP

  Ne radi se o povećanju invalidnosti već o omjeru, a žalba se podnosi vijeću viših vještaka!
 3. Mirovina HRVI s PTSP

  Dragi moji! Molim ako ima netko s iskustvom da je dobio rješenje o mirovini a nije bio zadovoljan omjerom rat-mir i da je uložio žalbu? Kako ide taj postupak i koliko traje? Molim sve koji imaju iskustva ili saznanja da se jave!
 4. HZMO i brzina izdavanja mirovinskih rješenja

  HZMO ne može izdati Rješenje dok Zavod za statistiku službeno ne objavi prosjek plaće za 2018. Taj podatak se očekuje krajem 3. mjeseca! Bez obzira jeli osoba bila zaposlena u 2018. ili ne!
 5. pravo na hrvi mirovina

  Dragi svi, molim sve koji imaju iskustva ili saznanja, da mi odgovore, koliko traje žalbeni postupak na Rješenje o mirovini HRVI! Naime, namjeravam se žaliti na određeni omjer, pa me zanima u kojem roku se žalba mora riješiti, bez obzira bila prihvaćena ili ne! Važan mi je zakonski rok!
 6. Pa, ja sam ti odgovorio!
 7. Beni, ja sam nedavno bio na vještačenju za mirovinu HRVI ! Sve je bilo gotovo za 10 minuta, pogled na papire, dva pitanja i to je to! Sad to rješenje ide na reviziju u Ministarstvo branitelja! Nitko ti ništa ne kaže, niti kakvo će biti rješenje niti kad će biti poslano na reviziju, koji su rokovi, baš ništa!
 8. Prvostupanjsko povjerenstvo

  Ako si na e građani, možeš poslati upit na HZMO!
 9. Prvostupanjsko povjerenstvo

  I ako se potvrdi jel onda ima drugostupanjsko ili je to to?
 10. Prvostupanjsko povjerenstvo

  Hvala ti, Buda2, na komentaru! Nejasno mi je jer su mi rekli da prvostupanjsko rješenje ide na reviziju! Da li to znači da revizija, zapravo, podrazumijeva drugostupanjsko?
 11. Prvostupanjsko povjerenstvo

  Zar nitko nije prošao ovaj postupak ili ste već zaboravili? Mislio sam da ovdje pomažemo jedni drugima, savjetima, informacijama, saznanjima! Koliko vidim jedino prof strpljivo pomaže svima!
 12. Dragi forumaši, konačno sam doznao kada idem na prvostupanjsko vještačenje za ocjenu radne sposobnosti a vezano za mirovinu HRVI! Molim vas koji imate to pitanje riješeno da mi odgovorite, što slijedi dalje? Naime, prvostupanjsko rješenje ide na reviziju! Da li revizija podrazumijeva drugostupanjsko ili je to nešto između?
 13. 100% bolovanje posljedica rata

  A tko isplaćuje tu razliku? Firma pa im se to refundira ili ide direktno iz državnog proračuna? Iz Rješenja se može samo vidjeti da je pozitivno riješeno, a tko i kada to isplaćuje ne piše!
 14. 100% bolovanje posljedica rata

  K Da, nakon rješenja za trajno i odlaska na bolničko liječenje
 15. 100% bolovanje posljedica rata

  Beni, i ja sam dobio pozitivno! Reci mi, molim te, koliko je prošlo vremena za isplatu od kada si dobio Rješenje! I koliko iznosi 100%, jel to prosjek države ili plaće iz firme?
×