Jump to content

Lelica84

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nakon 15 godina sudstva napokon sam dobila presudu da je zemlja moja. Zanima me koji je rok za uknjizbu? Presuda je dosla prije mijesec dana. Ali opcinski sud jos po tom pitanju nista nije napravio. Dali postoji kakav rok i dali se to kako moze pravni ubrzati. Hvala..
  2. Prije 2 godine smo tako radili s brojilom (ukljucenje/iskljucenje). Hvala na informacijama. Lp, Jelena
  3. Jasno.. a ako odjavim brojilo za struju platim isključenje i prilikom ponovne aktivacije p.p platim ponovno 80 kn za ukljucenje tog brojila dali vrijedi isto?
  4. Jao, ispričavam se što sam dosadna, isprika plava sam??? Želite mi reć da ja svejedno ako odjavim poslovni prostor na poreznoj i na elektri brojilo i on je neaktivan da moram plaćat komunalnu naknadu za nesto sto nitko ne koristi??? ?
  5. Vlasnik sam 3 poslovna prostora tako da sam imala problema sa ovrhama komunalne. Međutim po novom nakon sklapanja Ugovora odnosim isti na Grad, elektru, komunalno i čistoću te terete firmu koja je sklopila Ugovor za taj prostor. I za sada to odlicno funkcionira. Medutim sada traže da placam komunalnu naknadu za prostor u kojem nikoga nema tj. prazan.
  6. Nisam na odgovarajućoj temi ali bih vas molila za pomoć. Vlasnica sam poslovnog prostora, zakupnik je napustio prostor s 1.1.2018 i tako sam to i odjavila na poreznoj bez problema. Komunalnu naknadu za prostor Ugovorom obvezujemo zakupnika. Odlaskom u Grad receno mi je da ja kao vlasnik nastavljam plaćati komunalnu naknadu sljedecih 6 mjeseci iako je prostor prazan a ako iznajmim u međuvremenu da ceju mi to umanjiti za sljedecih 6 mjeseci kad prostor bude koristen. Zanima me ako ja platim kao vlasnik 4 mjeseca komunalnu nakandu dok je prostor prazan i nakon toga sklopim Ugovor sa zakupnikom kome se onda odbija to sto sam placala? Posto zakupnik sam placa komunalnu naknadu. Nadam se da sam bila jasna u objašnjenju. Lp, Jelena
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija