Jump to content

Magda11111

Korisnik
 • Broj objava

  16
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Obavijesni razgovor u policiji

  Hvala svima na odgovorima
 2. Obavijesni razgovor u policiji

  A ona je dala moj broj trecoj osobi koja joj je najbolja prijateljica da bi ova rekla da je to broj od njezinog muža iako su na profilnoj slici na tom broju na whatsaapu njih dvije...u svakom slučaju dala je moj broj toj ženskoj nepoznatoj osobi.
 3. Obavijesni razgovor u policiji

  Kad ne znam po kojem članku jer članak 40 nije izabran i ni 177...a svojstvo je prazna crta ostala iznad svih odabira...to je cura koja se upetljala nekako u moj život i razmijenile smo sms-eve bez prijetnji samo da se ne petlja u kracim vremenskim razmacima da ne bilo ponovno i bilo je nekih poziva i to je to između. Meni se ne govori ništa osim da ju ja osobno ne znam.
 4. Obavijesni razgovor u policiji

  U svojstvu građanina, osumnjičenog i ostalog ostalo je prazno na toj crti...a niti jedan članak nije zaokruženo...ni pod a ni pod b
 5. Obavijesni razgovor u policiji

  Pise da sam dobila poziv radi davanja obavijesti o uznemiravanju, prijavu podnijela ta i ta osoba. Ništa više
 6. Obavijesni razgovor u policiji

  Znam tko je ta treća osoba...piše dođite u postaju radi davanja obavijesti radi uzmemiravanja te i te osobe. Pa nista sad ne razumijem.
 7. Obavijesni razgovor u policiji

  Piše samo da dođem radi obavijesti.
 8. Obavijesni razgovor u policiji

  Mene je kao treća osoba optužila. Piše na papiru koja je to treća osoba. A što ako ako odbijem govoriti ? Što onda ? I još ja nisam zaprimila poziv nego moj otac...njemu je predao policijski službenik
 9. Obavijesni razgovor u policiji

  Dobila sam poziv za obavijesni razgovor u policijskoj postaji radi prijave za uznemiravanje od treće osobe. Jel trebam dati neke obavijesti ili mogu odbiti ? I jel to šteti meni ? Ili bolje da se izjasnim i obranim ?
×