Jump to content

Pelikanka

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru, Brat je prijavljen na drugu adresu i nije prijavljen na ovu adresu, samo je suvlasnik stana. Sina nigdje ne spominju. Adresinrano je na mene a u kuverti smo navedeni ja i brat kao dužnici! Poslala sam prigovor mailom sa skeniranim uplatnicama, dobila sam automatsku poruku da će se očitovati pismenim putem.
  2. Dobar dan, Ovrhe su od Holdinga za režije pričuva, voda, ko, gs.., vlasnici stana su moj brat i moj sin koji je punoljetan a ja sam godinama jedina korisnica stana i do nedavno sam bila nezaposlena pa nisam mogla plačati, od 10. mjeseca 2016 sam otvorila paušalni obrt. ODio ovrha je sjelo mojem bratu na račun a da nikad nije dobio riješenje na adresu na kojoj živi nego su adresirali na mene i onda je tek na riješenju vidljivo da i njega vode kao ovršenika, cijelo vrijeme se računi izdaju na moje ime do sada, sada su mi poslali 2016, 2017 pričuvu račune na njegovo ime i ja sam platila ali oni opet neštto preknjižavaju u kamate tako da opet ispada da nisam platila!
  3. Imam i starih Rješanja o ovrsi, vlasnici stana su moj brat i sin, mojem bratu je sjela ovrha za 2014 i 2015 godinu s tim da mu nisu poslali Riješenje o ovrsi na adresu stanovanja nego meni kao korisnici stana, u riješenju su navedena naša oba imena. Dali su oni smjeli ovršiti mojeg brata bez da on zna išta o tome i nikada nije primio ništa na adresu stanovanja na kojoj je prijavljen!? Zahvaljujem na prvom odgovoru!!
  4. Poštovani, dali sa današnjim danom 30.01.2018 imam pravo tražiti zastaru za ovrhu Pričuva iz 2016 godine, do sada nisam dobila Riješenje o ovrsi za tu godinu!?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija