Jump to content

AntonijaGG

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ja trebam solemizirati kao što vidite zadužnicu (kojom očito potvrđujem dug) i izjavu o zapljeni (da bi mi skidali direktno sa primanja),da su baš toliki troškovi?Mislim pa što bi bilo da dižem 10000 kn?Trećinu bi dala za bilježnika?Inače dižem običan nenamjenski kredit od 75000kn.
  2. Molila bi vas informaciju o trošku javnog bilježnika,dižem kredit 75000kn za koji trebam slijedeće: zjava o zapljeni po pristanku dužnika (zapljeni plaće, odnosno drugih stalnih novčanih primanja), izdana od svih sudionika u kreditu i potvrđena (solemnizirana) kod javnog bilježnika zadužnica izdana od svih sudionika u kreditu i potvrđena (solemnizirana) kod javnog bilježnika Zanima me koliko će me to sve koštati?
  3. Nisam znala da je i Ivan preminuo Bože dragi,mom mužu je zapovjednik bio isto!
  4. Ali nije mi jasno,moj suprug je bio dragovoljac,ima 8 odlikovanja,bio je u oluji,bljesku,maslenici,ljeto 95,južni potez,dubrovnik,nuštar,mostar i sada nemam nikakva prava zato što je umirovljen po tom članku?
  5. Poštovani prof kako to da za izračun mirovine ne znači ništa dodjela većeg čina, ili ovaj doplatak za dane u borbenom sektoru koji je u novom zakonu? Navedeno je da i korisnici obiteljskih mirovina imaju pravo na dodatak od 30% ako je preminuli imao više od 1440 dana borbenog sektora ili je dragovoljac a moj suprug je i dragovoljac i ima puno više dana borbenog sektora. Uz to kako može biti ista mirovina satnika i primjerice bojnika ili pukovnika?
  6. Poštvani molila bi vas za informaciju o obiteljskoj mirovini. Trebam dobiti obiteljsku mirovinu preminulog supruga umirovljenog 2003. u 6a mirovinu - invalidska mirovina zbog opće nesposobnosti za rad u iznosu 3000kn,iznos mirovine u trenutku smrti iznosio 3800kn. Umirovljen u činu satnika kao djelatna vojna osoba,sa dužnosti zapovjednik satnije BOV-a. Dragovoljac od 6. mjeseca 1991. sa 1865 dana borbenog sektora,bio zapovjednik satnije u 2 brigade (ne jedna od 7 gardijskih A brigada) a od 1994. zapovjednik satnije u Vojnoj Policiji. Status HRVI nije imao. Ako mi tko može pomoći i dati informaciju kakav će meni obračun obiteljske mirovine biti? Dali imam pravo na dodatak na obiteljsku mirovinu po broju dana u borbenom sektoru? I zadnje dali će počasni čin utjecati na povećanje obiteljske mirovine,u proceduri je dodjela višeg čina i odlikovanja od strane predsjednice posmrtno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija