Jump to content

markovic11

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle prema svemu djelatne vojne osobe nisu bili Hrvatski branitelji,mislim tako ispada,kada nisu umirovljeni po pravima branitelja niti imaju prava kao branitelji,niti im obitelji imaju prava kao branitelji? Tko su onda branitelji?Tko je stvorio ovu državu? Brigadiri Čačić i Ćiro Blažević?
  2. Umirovljen je 2003. u 6a mirovinu,invalidska mirovina zbog opće nesposobnosti za rad. Umirovljen je odlukom zapovjednika brigade nakon godinu i 8 mjeseci provedenih na bolovanju. Umirovljen je iz djelatnog sastava u činu bojnika. Kakva je to mirovina?Civilna?
  3. Ali "stari zakon" https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2013_02_19_322.html kaže ovako Mirovinski faktor iznosi za obiteljsku mirovinu: – koja pripada bračnom drugu i djetetu, ili samo djetetu hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata 1,0
  4. Poštovani,podnesen je zahtjev za obiteljsku mirovinu dragovoljca Domovinskog rata sa 1880 dana borbenog sektora,umirovljen kao DVO u 6a mirovinu 2003,bez statusa HRVI. Zahtjev je podnesen tjedan dana prije stupanja na snagu novog zakona. Zanima me dali će to i ići prema starom zakonu i koja je razlika naspram novog zakona, točnije koji su koef. za izračun i prava iz starog zakona kada još DVO nije bio razdvojen od ostalih!?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija