Jump to content

Banana P

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok, mozda sam krivo napisao, u odgovoru sam se ispricao zbog alkohola, ali i naveo da molim smanjenje promila koji je naveden u optuznom prijedlogu i da molim smanjenje kazne. A sto se policajca tice, prepoznat ce me u sudnici ako sam jedini koji je tamo i ako me vec u postaji vidio, tako da kako to moze drzat vodu? Ok razumijem da su sudovi strogi sto se toga tice, ali to je onda njegova protiv moje rijeci, ne mora li onda tuzitelj to dokazati?
  2. Dobro, a ako uzmem odvjetnika, moze li on sto iskemijat? Mislim cijela situacija je smijesna, nisu me pustali doma (jer sam htio otici doma), normalno sam razgovarao sa svima (a ponasali su se odvratno) policajac koji mi je radio alkotest ga nije htio ni zapisati, dok se nisu pojavila dvojca koja su izjavila da sam ih vrijedao (i onda su imali problem da nisu mogli naci treceg koji ce potpisati da sam vrijedao vec su zicali potpis po postaji). Ok moja greska je alkohol (iako da nisam dehidriro ni toga ne bi bilo), ali sve ostalo je navuceno bezveze (ne znam jel im falila kvota tu vecer pa su nakalemili meni). Zna li se kako sudovi reagiraju na taj zakon tj. Uzimaju li u obzir sve okolnosti ili samo sto tuzitelj kaze (znam sto bi trebalo bit, zanima me ako se zna u praksi kako funkcionira)?
  3. Utjece li ista to sto sam bio dehidriran i trazio vode i na wc ili ne? Vrijedanje je, po zakonu o javnom redu i miru. Kako policajac iz skupine moze identificirat pojedinca, tj biti siguran u to?
  4. Umanjena bi bila 0,6. Mjerili su mi nakon utakmice (cca 3 sata me nisu pustali ni pit vode ni na wc). Ali, u pozivu sud ne navodi prekrsaj protiv sl.osobe samo alkohol (tj cl. 39 zakona o sp.nasilja...). Odnosi li se onda gl. Rasprava samo na alkohol ili na oboje? Ok svjedoke, ali problem je sto sam bio usred hrpe ljudi koja je vikala (ja nisam) i kako ce to dokazivati, odnosno kako da se branim?
  5. Pozdrav molim savjet. Terete me za vrijedanje sl. Osobe i alkohol na sportskom natjecanju (na kojem nisam bio vec, 200 m od stadiona policija nas je ogradila i nije pustala), poslao sam pisani odgovor da nisam vrijedao sl.osobu i da je kolicina alkohola minimalna (+policajci ju u zapisniku nisu umanjili za gresku uredaja) i sad sudac saziva glavnu raspravu zbog dokaznog postupka (sud je u drugom gradu). Zasto saziva i sto ocekivati/napraviti prije gl.rasprave? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija