Jump to content

Ivana5555

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Izvjesna osoba me ucjenjuje ako ne povučem prijavu protiv nje da će mom suprugu poslati poruke koje smo razmjenjivali ja i neka treća osoba. Te poruke ima u mobitelu i pokazala mi je ali na kavi. Što mogu poduzeti po tom pitanju jer na kraju krajeva je njezina riječ protiv moje.
  2. Hvala na odgovoru. Ovo čekanje je dosadilo pa samo pitam ima li načina saznati da li je postupak u tijeku.
  3. Na obavjesnom razgovoru sam priznala krivnju ali policajac se smijao.. nešto je napisao ali nisam vidjela što je napisao niti sam šta potpisala. Rekao je da će se javiti kroz par dana i evo tri mjeseca ništa. Kako mogu znati da li je slučaj proslijeđen na DO ili da je uopće ikakav postupak pokrenut?
  4. Ana vjerovatno si ljuta trenutno i ne razmišljaš logično. Kad se upustis u probleme suda,odvjetnika,tada će okolina još više birati strane i kako je gore ranije napisano ti ćeš ispasti luda bivša koja mu ne da mira. Pusti to.. odi na odmor(vjeruj bolje utroseni novci od odvjetnika)
  5. Došla je na policiju sve priznala. I što sad? To ide na DO i oni odlučuju o odbacivanju ili gonjenju. Kako mogu saznati što su odlučili?
  6. Uglavnom ona je to napravila i nije neki haker da se razumijemo. Pisala je sa svog registriranog mobitela. Pod nekim xy mailovima. Nije bilo nikakvih prijetnji samo eto spacka. Nije bila još na razgovoru. Policija je preko telefona rekla samo da dođe u postaju na razgovor jer su našli nešto na IP adresi.. da li da prizna krivnju ili se pravi luda pa oni istražuju dalje?
  7. Pa utvrdili su definitivno ako su prijateljicu zvali na obavještajni razgovor. Kazna predviđena?
  8. Imam hipoteticko pitanje. Prijateljica otvori profil na nekim stranicama (za odeasle i nudi raz. sex usluge) i stavi broj telefona od neke treće osobe. Ta osoba prijavi prijateljicu i ona naravno ima obavjestajni razgovor u policijskoj postaji za par dana. Kakva kazna je za to i da li se stvarno može dokazati da je prijateljica to napravila. A ta treća osoba se dopisivala s mužem od prijateljice i ova ju je htjela malo bocnuti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija