Jump to content

Dada123@

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ponajprije,hvala svima. Da,najsretnija bi bila kad bih nasli kompromis,on zna koliko i ja kolike su potrebe nase djece sto se tice financija...al eto to mi je neki manji problem..jer ako je i malo otac bar ce im osigurati nanuznije..kako je on na neki nacin"osiguran"sa strane oca i majke jer oni imaju novaca ,kao svaka majka zelim pruziti svojoj djeci ono najbolje,!a kao sto citam ovdje tako mislim i ja,nas zakon je nekad apsurdan i ne znam kako bih podnijela da djeca ostanu s ocem..,vec se bojim kako ce to sve proci sa socijalnom sluzbom i sudom...dali socijalna sluzba posjecuje djecu nakon sto se sve rijesi s papirologijom i sudom (u slucaju da djeca ostanu sa mnom)? I dali to traje neki odredjeni period? I sto ako mi superug oteza razvod i ne bude suradjivao oko skrbnistva?
  2. Ne razumijem? Zelite reci da je svota od 1900 kn za dvoje djece puno ili sam krivo shvatila?
  3. Nemam ni zdrastvenih ni zakonskih problema..kao problem smatram sto sam nezaposlena,znaci bez alimentacije ne bih mogla uzdrzavati djecu s tim da imam planove da se preselim u rodni grad koji je 30-tak km udaljen od supruga,tamo bih imala posao (dali bi visina alimentacije ovisila i o mojoj placi?) Sad me zanima jos jedna vazna stvar,posto ne zeli sporazumni razvod braka (kao sto sam vec navela nista ne zelim od njega samo alimentaciju) a on zeli da odustanem od rastave,jeli bolje po meni angazirati odvjetnika ili? Koliko iznose troskovi takvog razvoda?
  4. U slucaju da dobijem skrbnistvo i da on placa alimentaciju za djecu ,koliko bi alimentacija iznosila u odnosu na njegovu placu? Hvala lijepa
  5. Majka sam dva sina,3 ipol godine i 11 mjeseci..nezaposlena sam i zivim s suprugom i djecom u kuci njegova oca..njegovi roditelji imaju malu obiteljsku firmu u kojoj je suprug zaposlen..prima placu od 3000 kn i ja sam na porodiljnom s 2300 kn..problemi su poceli odavno vec a ja sam se uvijek tjesila da ce proci..znaci 1 godinu i 9 mjeseci dok se drugi sin nije rodio zivjeli smo od 2500 kn+250 kn djecijeg doplatka...ja se nisam mogla zaposliti zbog njegovog radnog vremena (8-16 h)..uvijek radi jutro..uglavnom da skratim..nema nikakvu imovinu na sebi osim automobila i ima primanja 3000 kn..ne zeli da se sporazumno rastanemo..uz to ima problem s kockom i nekad nije po cijele dane doma..kakva ja prava imam kao majka kad su u pitanju djeca? Predlozila sam mu sporazumnu rastavu s tim da mi da skrbnistvo nad djecom jer se on nije sposoban brinuti o njima zbog posla i sveg ostalog..znaci nikad ih nije pricuvao cca.duze od 2 sata...kakve su mi sanse da mi da skrbnistvo nad djecom i placa alimemtaciju..u medjuvremenu bih se zaposlila i preselila u drugi grad zbog posla al bih morala u podstanare?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija