Jump to content

KiaraM

Korisnik
 • Broj objava

  203
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Amex

  Hvala Vam, ja ću isto uredno plaćati svaki mjesec i nadam se da ću uspjeti s vremenom dobiti kredit i sve rijesit, možda već u 7 mjesecu.
 2. Amex

  A tko šalje obavijest o prisilnoj naplati Fina?
 3. Amex

  A ok, a ovrhovoditelj šalje rješenje JB da stavi klauzulu ovršnosti i pravomoćnosti samo ako misli poslati na Finu? Ok, ja imam dogovorenu obročnu otplatu mjesečno 1300 kn i dok god placam neće slati na Finu i rekla mi je žena da se uvijek drži dogovora. I ja vise ništa neću dobiti na adresu?
 4. Amex

  I sto sad tko dalje šalje ovrhu na Finu, javni bilježnik ili odvjetničko, mislim moram znati, ja mislim da odvjetničko šalje, jel tako i vise neću dobiti doma nikakvo rješenje?
 5. Amex

  Recite sto su predvidivi, a sto su stvarni troškovi ovrhe?
 6. Amex

  A ok, hvala!
 7. Amex

  Da, ali ja imam dogovor 1300 kn mjesečno, tako da ja tako plaćam, samo sto ću na kraju imati još 1300 kn troškove ovrhe i kamate na iznos jel tako?
 8. Amex

  Prvo se namiruje glavnica jel tako, a tek onda kamata i troškovi?
 9. Amex

  Rekla je da se uvijek drže dogovora, a kamate su mi već naveli u opomeni, iznos sa zakonskim zateznim kamatama i sad mi je rekla troškovi ovrhe oko 1300 kn. A troškovi se plaćaju ovrhe na kraju?
 10. Amex

  Poštovani! Stiglo mi rješenje od javnog bilježnika za ovrhu, zvala sam odvjetničko i rekla mi žena da ako ću ja uredno plaćati neće slati na Finu, ja sam navela da sam danas uplatila 1300 kn i da ću svaki mjesec, a eventualno ako ne bi da će poslati na Finu i da se drže dogovora, da smo dogovorili obročnu otplatu od 1300 kn i da tako plaćam.
 11. Amex

  Nadam se, zapisala je gospođa u predmetu dok se dug otplaćuje redovno svaki mjesec ne slati na Finu tako mi je rekla.
 12. Amex

  Recite a da li je moguće da neće poslati na Finu jer ja sam im rekla da svaki mjesec nešto uplatim i da ću opet 02.05.?
 13. Amex

  Recite, a ako na rješenje uložim prigovor na taj način si mogu odgoditi blokadu računa za jedno vrijeme ili je bolje da me blokiraju? S time da su mi rekli jer ja sam rekla da ću plaćati oko 3000 kn sad kad radim i da je to puno vise od iznosa koji bi mi uzimali? A to je moguće da ne šalju na Finu bez obzira na rješenje?
 14. Amex

  Da, ali napomenuli su mi da kad rješenje o ovrsi postane pravomoćno da ga neće slati na Finu ako ću i ja dalje redovno plaćati. Ostalo je oko 32000 kn.
 15. Amex

  Poštovani! Evo stigla mi od odvjetničkog društva opomena pred utuzenje, zvala sam, nema mogućnosti dogovora, kao ni sa Amexom, ja sam napomenula da plaćam svaki mjesec nešto i da ću plaćati, napomenuto mi je da će me za oko mjesec dana blokirati. Onda ja kažem da sam se zaposlila i da ću moći vise plaćati i onda mi kaže da oni moraju napraviti rješenje o ovrsi i kad postane pravomoćno da ga ne moraju poslati na Finu ako ću ja uredno plaćati rate i da me neće blokirati, a ja sam napomenula da još sad ne mogu puno, ali da ću s vremenom moći oko 2500- 3000 kn. Uopće ih nije zanimao iznos bitno da plaćam i napomenula sam da ću za par mjeseci probati uzeti kredit i sve vratiti. Molila sam da mi ništa ne šalju postom, ostavila sam mobitel i e-mail.
×