Jump to content

KiaraM

Korisnik
 • Broj objava

  94
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Raskid ugovora Amex

  Hvala puno!
 2. Raskid ugovora Amex

  Ja se ispricavam, ne zivim u njoj, ali je jedina koja glasi na moje ime, samo otac zivi.
 3. Raskid ugovora Amex

  Jos da Vas pitam, znaci mogu se pozvati na to da mi jedina nekretnina i da je moj otac vecinski vlasnik i da nema gdje drugdje zivjeti, a recite planirala sam i darovati svojoj djeci, ali me strah da ne da zbog Paulijanske tuzbe ne pokrenu kazneni postupak pa se necu moci zaposliti jer sam mag iur. Zanima me koliko cesto u praksi vjerovnici to rade, jer se u poslu nisam susretala sa ovrhama. Hvala!
 4. Raskid ugovora Amex

  Imam pitanje, citam o ovrhama i zanima me, ako mi amex pokrene ovrhu nad nekretninom, ja imam samo 1/3 koju sam dobila nasljedivanjem i to mi je jedina, da li mogu uloziti prigovor zbog toga jer citam da se jedina nekretnina ne moze ovrsit ili da li po novom zakonu ce to biti moguce? Hvala!
 5. Raskid ugovora Amex

  I ja se nadam!
 6. Raskid ugovora Amex

  Da, stvarno se trudim placati im svaki mjesec i s time nema problema jedino bi oni uvijek više.
 7. Raskid ugovora Amex

  Da, ja cu to i platiti, ali me zanima posto ja placam svaki mjesec 4000- 5000 kn, da li ce pokretat ovrhu ili ce mi pruziti mogucnost da se dalje dogovaram s njima,ne znam kakva je praksa. I da li se moze dogovorat s odvjetnikom, a kakve ce to biti promjene da ce troskovi ovrhe biti manji i da ce vjerovnici sami morat pokretat ovrhe, to sam negdje procitala?
 8. Raskid ugovora Amex

  Postovani! Evo imam pitanje, u kolovozu mi je trebao biti raskid ugovora, trebala sam platiti 10 000 kn, platila sam samo 5000 kn, a osoba zaduzena za moj predmet mi je osigurala odgodu da do pocetka rujna platim tih još 5000 kn sto cu i platiti. Recite sto mislite posto reprogrami nisu dozvoljeni ni obrocna otplata da li ce Amex pokretati ovrhu ako cu ja placati svaki mjesec 5000 kn, nesto sam citala da ce troskovi ovrha od strane odvjetnika biti manji, a mozda i idem raditi u listopadu? Hvala!
 9. Amex

  Znaci, ja neka samo plaćam koliko mogu?da li prvo blokiraju račune ili odmah idu na nekretninu ako nemaš primanja ili imaš još prostora da dogovoriš obročnu otplatu?
 10. Raskid ugovora Amex

  Kakav je postupak nakon raskida?
 11. Amex

  Zato jer ja ne radim i nemam primanja na tekući pa zato mislim da će ići na 1/3 nekretnine, moram biti spremna na sve, ali još početkom 8 mjeseca moram zvati Amex koliko ću moći platiti pa da vidimo, obično svi čekaju par mjeseci da se napravi ovrha i obični prvo blokiraju račun.
 12. Amex

  Ok, čim dobim nešto konkretno od odvjetnika ili bilježnika Vas kontaktiram, hvala!
 13. Molim Vas tko ima iskustva s raskidom ugovora kod Amexa?
 14. Amex

  Ok, hvala!
 15. Amex

  A od kad onda oni mogu blokirati račun, a kakve su šanse da s odvjetničkim dogovoriš otplatu na rate? I ako nakon raskida nastavim plaćati, da li to mogu? i sljedeće sto bi Vi, zaštitili 1/3 nekretnine ugovorom o darovanju na djecu ili ne?
×