Jump to content

KiaraM

Korisnik
 • Broj objava

  85
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Amex

  Znaci, ja neka samo plaćam koliko mogu?da li prvo blokiraju račune ili odmah idu na nekretninu ako nemaš primanja ili imaš još prostora da dogovoriš obročnu otplatu?
 2. Raskid ugovora Amex

  Kakav je postupak nakon raskida?
 3. Amex

  Zato jer ja ne radim i nemam primanja na tekući pa zato mislim da će ići na 1/3 nekretnine, moram biti spremna na sve, ali još početkom 8 mjeseca moram zvati Amex koliko ću moći platiti pa da vidimo, obično svi čekaju par mjeseci da se napravi ovrha i obični prvo blokiraju račun.
 4. Amex

  Ok, čim dobim nešto konkretno od odvjetnika ili bilježnika Vas kontaktiram, hvala!
 5. Molim Vas tko ima iskustva s raskidom ugovora kod Amexa?
 6. Amex

  Ok, hvala!
 7. Amex

  A od kad onda oni mogu blokirati račun, a kakve su šanse da s odvjetničkim dogovoriš otplatu na rate? I ako nakon raskida nastavim plaćati, da li to mogu? i sljedeće sto bi Vi, zaštitili 1/3 nekretnine ugovorom o darovanju na djecu ili ne?
 8. Amex

  Koliko su otprilike ti troškovi? Znaci nema blokade dok ne prođe rok u prijedlogu ili ako se dogovoriš obročno plaćati? A kako odvjetničko gleda na to da sam ja svaki mjesec placala i Nastavit ću koliko mogu bez obzira na raskid, jel mogu tako?
 9. Amex

  A tek kad odvjetničko društvo pošalje prijedlog da li se s njim može dogovarati otplata i postoji mogućnost da te ne blokira?
 10. Amex

  Poštovani! Zvali me iz Pbz da do 08.08. moram platiti 10000 kn ili mi predmet ide na utuzenje, ja sam im rekla da mogu samo 5000 kn, ali ne odustaju. U kojem roku odvjetničko šalje prijedlog za ovrhu, ona je rekla već u 9 mjesecu?
 11. Amex

  Hvala Vam, trudim se, puno honorarno radim, a sto da im kažem kad zovu, žele uvijek sve više da uplatim jer prijete ovrhom?
 12. Amex

  Probat ću sve jer sad honorarno radim i mjesečno mogu plaćati i do 5000 kn!
 13. Amex

  Otac je većinski vlasnik, nakon smrti majke kuća je išla na 3 dijela, a tatin dio je ostao samo njemu, sad mi je umro i brat i tata je nasljedio njegov dio jer sam se ja odrekla svega tako da imam samo 1/3 ili 1/8 moram točno vidjeti, a sto ako ću im ja i dalje plaćati svaki mjesec bez obzira ako me blokiraju sa zaštićenog racuna ću im plaćati dok se dug ne smanji, kako gleda sud na to, da im plaćaš i pokušavaš vratiti?
 14. Amex

  A što je sa paulijanskom tužbom ako ja nekretninu prenesem na djecu?
 15. Amex

  Imam 1/3 kuće koju sam nasljedila i to je sve, da li da darujem djeci taj dio nekretnine i u kojem roku pokreću ovrhu? Da li prvo blokiraju račune ili odmah kreću na nekretninu?
×