Jump to content

KiaraM

Korisnik
 • Broj objava

  179
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Amex

  Da, ali ja sam diplomirani pravnik i radila sam već u struci, ali ovrhe nikad, treba mi još 10 mjeseci da bi mogla na pravosudni, javljala sam se svugdje od prošle godine, hodala na testiranje, općine, državne službe i bila dobra, ali nažalost posao nisam dobila, probala i da se javljam za tajnicu, međutim ništa, bila sam na porodiljnom 3 godine, imam blizanke koje su prijevremeno rođene i sad hodaju u vrtić pa mogu tražiti posao. Kod odvjetnika u Vz se može samo preko veze.
 2. Amex

  I ja se nadam, ali najviše se nadam da ću se zaposliti, onda ću im moći vise uplaćivati i još lakše riješiti dug.
 3. Amex

  Ali ta žena je zadužena za moj predmet od samog početka i puno mi je pomogla, ne vjerujem da mi ne bi rekla nešto, rekla je samo da sve stoji. I rekla bi ako treba nešto napismeno ili da dođem, rekla je već prije da je i njima u interesu da se sve riješi.
 4. Amex

  Kontaktirala sam Amex i javila se žena koja je zadužena za moj slučaj i ja kažem, dobila sam opomenu, rekli ste da se javim, uplaćujem koliko mogu i kažem da mi je prioritet zaposliti se i raditi da mogu vise plaćati, pa onda uzeti i neki kredit i pitam u kojem je statusu moj predmet i ona kaže da sve stoji, a ja sam zamolila da li ju mogu nazvati ako bi imala neku veću uplati i da li mogu pitati i nazvati za stanje predmeta jer da mi je bitno znati sto se događa i da želim vratiti dug, bila je jako ljubazna i rekla da mogu kao i da vidi da nešto uplaćujem svaki mjesec. Eto drugo ništa nisam saznala.
 5. Amex

  Ok, hvala, budem ih telefonski nazvala i rekla sto sam dobila, navedeni mi je broj telefona službe naplate pa ću tada vise znati sto se da dogovoriti s njima. Javim se!
 6. Amex

  A i nije mi jasno žena mi je rekla da nema nikakve obročne otplate u prosincu kad sam zvala i za moj slučaj je zadužena jedna druga ženska koja mi je rekla da se po opomeni javim, a ova mi je rekla da ne zna zašto mi je rekla da se javim kad sam zvala u prosincu?
 7. Amex

  Ali ja sam iz Varaždina.
 8. Amex

  Poštovani! U petak mi stigla kuverta iz Amexa, opomena, u kojoj piše ako iz kojeg opravdanog razloga nisam u mogućnosti podmiriti cjelokupno dugovanje, da se javim u ured radi dogovora o plaćanju, u protivnom ćemo biti prisiljeni pokrenuti korake prinudne naplate i da će na sljedećem računu biti zaračunata pripadajuća kamata, ali ja već zateznu kamatu plaćam. Zvala sam ih u prosincu i rekli su mi kao sto sam prije navela. Sto sad da radim, svaki mjesec im uplatim 1000 kn, a ako se zaposlim moći ću i vise. Hvala!
 9. Amex

  Znači mislite da bi tako moglo biti, da se s odvjetničkim moze dogovorit?
 10. Amex

  Poštovani! U ponedeljak sam zvala Amex odjel naplate i rekla im za raskid i da sam vratila karticu i rekla da mislim mjesečno uplaćivati koliko mogu, međutim nema obročne otplate i trebale bih uplatiti 11000 kn da se ne zatvore neki računi, ja sam rekla da tražim posao i da ću ako se zaposlim moći plaćati vise od 1000 kn, a ona mi rekla da će napisati da cu probati platiti tih 11000 kn, a ako neću moći onda predmet ide na utuzenje i da ću se vjerojatno s odvjetničkim moći dogovoriti o otplati i dok se toga držim da neće pokretati ovrhu. Rekla mi je i da sve ovisi i koja sam u redoslijedu naplate, da možda još 1-2 neću doći na red.
 11. Amex

  Još uvijek se nitko ne javlja, još par puta ću probati, a onda nastavljam u ponedeljak, karticu sam preporučeno poslala.
 12. Amex

  Evo poslala sam i karticu, a danas mi je poštar donio i opomenu sa uplatnicom da platim odmah, piše da ih kontaktiram, zovem, ali ne mogu ih dobiti, probat ću u ponedeljak ako danas ne uspijem.
 13. PBZ I EOS MATRIX

  Postovana! Mene zanima nakon koliko vremena Vam je PBZustupio dug Eosu i da li ste Vi plaćali po Visa kartici ili nije bilo uplata i nakon koliko su Vam pokrenuli ovrhu?
 14. Amex

  Sutra šaljem karticu, treba nekakav dopis uz to ili samo prerežem i stavim u kuvertu i to je to? I kad karticu pošaljem onda ih zovem?
 15. Amex

  Znaci karticu pošaljem čim prije, a sto mislite onda će poslati opomenu?
×