Jump to content

KiaraM

Korisnik
 • Broj objava

  183
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Amex

  Plaćam 1200 kn mjesečno, plaćat ću i više ako se zaposlim planiram 3000-4000. Sad se učim za testiranje za mirovinsko.
 2. Amex

  Oko 30.000 kn.
 3. Amex

  Poštovani! što bi bilo najbolje za učiniti, uvijek kad kontaktiram Amex navode da nema obročne otplate, da moraš sve platiti. Koliko je njima pokretanje ovrhe u interesu, ja svaki mjesec nešto platim, a mogla bi i vise samo trebam posao.
 4. Amex

  Poštovani! Zanima me nešto, ja svaki mjesec dobivam opomene od Amexa budući da mi je raskinut ugovor, plaćam mjesečno 1100 kn, ne mogu vise dok se ne zaposlim, prošli mjesec zvala sam odjel naplate i rekli su mi da još sve stoji i ja sam rekla da se pokušavam zaposliti i uplaćivati vise i s vremenom dobiti kredit. Zanima me sto dalje, rekla mi jednom iz odjela naplate da sve ovisi koja sam u redoslijedu naplate i da se s odvjetničkim može dogovarat da neće doći do ovrhe ako se uplaćuje koliko se dogovori. Zatim imam samo 1/6 kuće koju sam dobila nasljedstvom, otac je vlasnik 5/6 i to mi je jedina nekretnina, zanima me da li je darovati djeci? U problemima sam jer ne mogu naći posao, kad sam radila puno vise sam uplaćivala, mag iur sam po struci. Hvala!
 5. Amex

  Da, ali ja sam diplomirani pravnik i radila sam već u struci, ali ovrhe nikad, treba mi još 10 mjeseci da bi mogla na pravosudni, javljala sam se svugdje od prošle godine, hodala na testiranje, općine, državne službe i bila dobra, ali nažalost posao nisam dobila, probala i da se javljam za tajnicu, međutim ništa, bila sam na porodiljnom 3 godine, imam blizanke koje su prijevremeno rođene i sad hodaju u vrtić pa mogu tražiti posao. Kod odvjetnika u Vz se može samo preko veze.
 6. Amex

  I ja se nadam, ali najviše se nadam da ću se zaposliti, onda ću im moći vise uplaćivati i još lakše riješiti dug.
 7. Amex

  Ali ta žena je zadužena za moj predmet od samog početka i puno mi je pomogla, ne vjerujem da mi ne bi rekla nešto, rekla je samo da sve stoji. I rekla bi ako treba nešto napismeno ili da dođem, rekla je već prije da je i njima u interesu da se sve riješi.
 8. Amex

  Kontaktirala sam Amex i javila se žena koja je zadužena za moj slučaj i ja kažem, dobila sam opomenu, rekli ste da se javim, uplaćujem koliko mogu i kažem da mi je prioritet zaposliti se i raditi da mogu vise plaćati, pa onda uzeti i neki kredit i pitam u kojem je statusu moj predmet i ona kaže da sve stoji, a ja sam zamolila da li ju mogu nazvati ako bi imala neku veću uplati i da li mogu pitati i nazvati za stanje predmeta jer da mi je bitno znati sto se događa i da želim vratiti dug, bila je jako ljubazna i rekla da mogu kao i da vidi da nešto uplaćujem svaki mjesec. Eto drugo ništa nisam saznala.
 9. Amex

  Ok, hvala, budem ih telefonski nazvala i rekla sto sam dobila, navedeni mi je broj telefona službe naplate pa ću tada vise znati sto se da dogovoriti s njima. Javim se!
 10. Amex

  A i nije mi jasno žena mi je rekla da nema nikakve obročne otplate u prosincu kad sam zvala i za moj slučaj je zadužena jedna druga ženska koja mi je rekla da se po opomeni javim, a ova mi je rekla da ne zna zašto mi je rekla da se javim kad sam zvala u prosincu?
 11. Amex

  Ali ja sam iz Varaždina.
 12. Amex

  Poštovani! U petak mi stigla kuverta iz Amexa, opomena, u kojoj piše ako iz kojeg opravdanog razloga nisam u mogućnosti podmiriti cjelokupno dugovanje, da se javim u ured radi dogovora o plaćanju, u protivnom ćemo biti prisiljeni pokrenuti korake prinudne naplate i da će na sljedećem računu biti zaračunata pripadajuća kamata, ali ja već zateznu kamatu plaćam. Zvala sam ih u prosincu i rekli su mi kao sto sam prije navela. Sto sad da radim, svaki mjesec im uplatim 1000 kn, a ako se zaposlim moći ću i vise. Hvala!
 13. Amex

  Znači mislite da bi tako moglo biti, da se s odvjetničkim moze dogovorit?
 14. Amex

  Poštovani! U ponedeljak sam zvala Amex odjel naplate i rekla im za raskid i da sam vratila karticu i rekla da mislim mjesečno uplaćivati koliko mogu, međutim nema obročne otplate i trebale bih uplatiti 11000 kn da se ne zatvore neki računi, ja sam rekla da tražim posao i da ću ako se zaposlim moći plaćati vise od 1000 kn, a ona mi rekla da će napisati da cu probati platiti tih 11000 kn, a ako neću moći onda predmet ide na utuzenje i da ću se vjerojatno s odvjetničkim moći dogovoriti o otplati i dok se toga držim da neće pokretati ovrhu. Rekla mi je i da sve ovisi i koja sam u redoslijedu naplate, da možda još 1-2 neću doći na red.
 15. Amex

  Još uvijek se nitko ne javlja, još par puta ću probati, a onda nastavljam u ponedeljak, karticu sam preporučeno poslala.
×