Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

KiaraM

Korisnik
 • Broj objava

  124
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Amex

  Da, oprostite krivo sam napisala, ne samo sa Amexom imam problema.
 2. Amex

  Ok, ako me blokiraju, a ja svaki mjesec na taj blokirani račun nešto uplatim, jer trenutno ne radim, ja i sad plaćam Amexu, ali posto sam ostala bez posla ne znam vise koliko ću moći, sigurno neke manje iznose!
 3. Amex

  Zanima me još da li ima netko da su mu predmet poslali na utuzenje i da se s odvjetnikom uspio dogovoriti da odgodi ovrhu ili plaćanje na rate prije blokade računa.
 4. Amex

  A nakon koliko ti blokiraju račune, s odvjetnikom nema mjesta dogovora za plaćanje na rate?
 5. Amex

  Poštovani! Kad ti Amex raskine ugovor koje su daljnje radnje opomene od odvjetničkog ili odmah blokada računa?
 6. Pravomoćnost rjesenja

  Hvala, znaci ako je rješenje od javnog bilježnika pravomoćno, onda se ovrha može samo provesti?
 7. Pravomoćnost rjesenja

  Recimo da se radi o nekretnini ili novčanim tražbinama, znaci radnje koje bi mogle biti prodaja nekretnine ili blokada računa ako je rješenje pravomoćno!
 8. Pravomoćnost rjesenja

  Radi se o prijedlogu ovrhe na temelju vjerodostojne isprave i javni bilježnik je već stavio klauzulu pravomoćnosti!
 9. Pravomoćnost rjesenja

  A sto može biti određeno, ja još nisam rješenje vidjela, to su mi postavili pitanje sto može biti, sto se može učiniti, a ja nisam još to nikad radila, ako mi možete reci? Hvala!
 10. Poštovani! imam pitanje, ako je prijedlog za ovrhu postao pravomoćan na temelju vjerodostojne isprave, sto se dalje može učiniti?
 11. Hitno

  Tko su stranke u upravnom postupku, kako ih nazvati imam fizičku osobu i udrugu help?
 12. Zastoj

  Rečeno mi je da kod odgode može i prije roka za koji je odgođena ovrhovoditelj predložiti radnje, a koje su to radnje? NEK vidim u Ovršnom zakonu, piše samo da ako učini vjerojatnim razloge koje su doveli do odgode ili uplati jamčevinu da li mi može NETKO objasniti to?
 13. Pripremno rociste

  Hvala, iskreno ne znam, cijeli tjedan sam zvala odjel za naplatu i nisam nikoga mogla dobiti, rečeno mi je da moram uplatiti 12000 kn do 4. 10 sto i jesam, a sad ne znam dalje, ja se stvarno trudim, a posto radim možda budem lakše otplatila?
 14. Zastoj

  Radi se ovršnom postupku, zastoj i jedna i druga strana su suglasne na 1 godinu sa zastojem i sad mene pitaju koje radnje bi ja mogla predložiti bez obzira na zastoj jer pišem požurnicu , a iskrenom znam nemam koga pitati, a moram sama doći do odgovora?
 15. Pripremno rociste

  Bio je odgovor na tužbu, nova sam i tako me testiraju, pirat će me zašto pripremno ročište nije bilo održano?
×