Jump to content

Sanjastari246@gmail.com

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postovani,na koji nacin mogu saznati dali je ista ziva,I tko joj je imenovani zakonski zastupnik? Posto u PU,kazu,da se vodi ziva,ali da podaci nisu sigurni. Posto ima dvojno drzavljanstvo,dali u u Njemckom veleposlanstu ipak postoji odjel gdje mogu saznati za slucaj?
  2. Hvala,pokusao sam ali navode u Hr.ambasadi,putem maila,da samo osobno mogu dobiti inf.odnosno doci u Keln(sto nisam u mogucnosti).Napominjem da odrzavanje kuce,dvorista, placanje pausala ja placam,sto ce biti ako sve to zanemarim posto placam godinama I njen dio,Imam li pravo traziti povrat ulozenog? Robert
  3. Nakon smrti roditelja,naslijedio sam(I brat),obiteljsku kucu,na koju je polovina kuce vlasnica I teta koja ima i Njemacko drzavljanstvo,a za koju nemam nikakve inf.,niti se ne javlja od 1989.g Putem javnog biljeznika,policije,znam sqmo da je ziva,dementna I smjestena u dom za stare I nemocne,u Kelnu. Pismenim putem sam poslao dopis,pismo s povratnicom na kucnu adresu,pismo se vratilo. Posto bi nekretninu prodali,a I placam rezije,pausale,na cjelu kucu,kako je moguce da drzava,tj.odvjetnistvo, nakon toliko godina,trazi da podnesem privatnu tuzbu(koja je nenormalno skupa),a doticna posjeduje polovinu nekretnine,bez da je ista placala sve ove godine?! Imate li ikakvo zakonsko saznanje,kako rjesiti slucaj?? Napominjem da nemam kontakt s doticnom,niti u meduvremenu znam dali je ziva.. Dakle,od 1989.g,je u Njemackoj,ali putem "nepoznate osobe",poslana joj je domovnica Hr,sto mi je receno u PP. HVALA,Robert.
  4. Kcerka je dobila rjesenje o ovrsi od Hrvat.zeljeznica,zbog ne placene karte(40 kn),kaznu je potpisala u vlaku.Opomenu nije dobila,a to je bilo u 3.mj.,da bi ovrha stigla u 6.mj. U iznosu svih troskova od 850 kn.Podnjeli smo prigovor putem odvjetnika,ali odg.jos nije stigao..ona je nezaposlena i nema nikakvu imovinu na sebi.Da napomenem da je dokument ostao kod decka s kojim je putovala.a s istim nije u kontaktu.Zanima me po Vasem iskustvu,koji bi ishod prigovora mogao biti i ako ne bude prihvacen,hoce li iznos kazne biti isti ili ce se s danom prigovora do odluke naplatiti kamate ili povecsti kazna?Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija