Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Marta01

Korisnik
 • Broj objava

  215
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Marta01

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

903 pregleda profila
 1. zadužnica

  A Vi gospon Wanksta imate garanciju da će Vam u veljači, ožujku i travnju 2019. biti doznačena plaća/mirovina kao i unazad 5-10-15-20-25 godina ?
 2. Izvansudska ovrha EOS

  5.11.2018. vise necu biti ovrsena nakon 5 g. Eosu se vratila ovrha u 9 mj. Poceli su slati mejlove prije 2 mj poslodavcu citirajuci neke clanke zakona, pa su inzistirali da moj poslodavac uplacuje njima dio place, a ne na ovrseni racun, zatim su upozorili poslodavca ako tako ne postupi da ce sa cijelim mojim dugom ovrsiti poslodavca. Od dokumentacije su samo mejlom proslijedili ugovor o cesiji/otkupu duga sa RBA, s tim da su izostavili drugu stranicu na kojoj je vjerovatno iznos cesije. Poslali su samo prvu i trecu str. ugovora o cesiji i poslali su moju suglasnost o zaplijeni place ovjerenu kod javnog biljez. Da li moj poslodavac vec u 12 mj (jer tada vise necu biti ovrsena) bi trebao postupit po njihovom zahtjevu na temelju toga sto su poslali mejlom ili ce postupiti na temelju nekog drugog dokumenta i kojeg? Poslodavac mi izlazi u susret, meni treba bar 3 mj vremena i ciste place da nesto iskombiniram, ali ne zelim da imaju problema zbog mene. Ne znam da li u tako kratkom roku mogu pokrenuti ponovno ovrhu na moj racun!?
 3. Izvansudska ovrha EOS

  Oprostite, a tko će mu dati uvid u očevidnik?
 4. Izvansudska ovrha EOS

  Poštovani, da li netko zna da li tvrtka Eos Matrix je povezana ili ima uvid u stanje dužnikove blokade, odnosno da li Eos zna da li sam ja još uvijek ovršena ili nisam i da li mu je moj poslodavac obavezan tu informaciju proslijediti!?
 5. Dva kredita kod RBA

  Meni osobno to odgovara Nisam sigurna baš u potpunosti da će oni pokretati nove ovrhe za sve vraćene predmete sa Fine.....(mislim na naplatne agencije, ne banke)
 6. Dva kredita kod RBA

  I onda čitajući ovo, pitam se zašto sada kada im je vraćena ovrha, su u "panici i žurbi" i nude dogovore oko otplatnog plana na način da će otpisati sve kamate pod izlikom "mi smo tu da vama olakšamo" i uz to da raspolažu javnobilježničkom suglasnošću o zaplijeni plaće, a znaju da se radi o dužniku koji više nije ovršen i koji je zaposlen............
 7. Eos matrix

  Ovisi o više faktora, da li su oba duga ovršena, koja su u redu naplate, da li imate stalna primanja i kolika! Za manji dug bi mogli dobiti oprost do max 35%. Za veći dug ukoliko ste njime ovršeni i prvi je u redoslijedu naplate, max do 3%. Ne trebate sastavljati pisani prijedlog nagodbe sa svoje strane, već im možete sve usmeno predložiti i zatražiti "pismo namjere" (mejlom, može još i poštom-što ćete u vrlo kratkom roku dobiti). Ponudite im 70%, na što oni vjerovatno neće pristati. Ali ne bi bilo loše da pričekate onda još mjesec do dva pa opet pokušate sa svojih 70%! Svakako, ako Vam bude ponuđen veći oprost na većem dugu, nesebično mi to javite u inbox
 8. Niz ovrha

  Obje ovrhe su na FINI na očevidniku. Prva je ovrv. br. 44444 na cca 5.600,00 Kn, pa nakon nje je stavka naknada koja se plaća FINI za neku staru ovrhu koju sam raščistila u iznosu cca 260,00 Kn, pa onda slijedi opet ovrv. br. 44444 na cca 48.000,00 Kn. Isti ovrhovoditelj EOS. Na početku je bio RBA, pa sam tražila izmjenu prije 2 godine pa se upisao EOS u očevidnik. Ta ovrv. br. 44444 je vezana za istu stvar kredit u RBA, ništa drugo. U FINI ne znaju zašto je to tako razdvojeno, EOS mi je rekao da je jedno zadužnica, drugo kredit. Ali to nije moje stvarno stanje duga. Dužna sam cca 17.000,00 manje po onome što mi EOS prosljeđuje (na moj upit o trenutnom dugu). Ne znam ja to ništa ne razumijem, ne razumije niti referentica u FINI. EOS me tražio očevidnik da vide o čemu je riječ, ali me na FINI upozorila da im ga ne šaljem. Nisam za sada......
 9. Niz ovrha

  A joj, ovo je bio "šamar" i vraćanje u stvarnost. Ali lijepo bi bilo vidjeti kratki i čisti Očevidnik!
 10. Niz ovrha

  Sada mi je jasno zašto EOS forsira mog poslodavca izvansudskom ovrhom na plaću. Naime, ja imam 2 ovrhe pod istim Ovrv brojem.....
 11. Niz ovrha

  Ali da li postoji ali Od kada se to primjenjuje ? Ne pratim, ne čitam, nitko ništa ne priča o tome naveliko... Što vjerovnik onda čini sa tim potraživanjem ?
 12. Niz ovrha

  Što bi trebalo prestati ?
 13. Razlika u dugovanju po Fina-i i B2 Kapitalu

  Gospođe i gospodini u Fini manje znaju od vas, u principu ne znaju nista! Zar nije logicno ako na Ocevidniku pise ovrhovoditelj HPB da je vas dio place isao u korist HPB, pa nazovite HPB i pitajte ih sto je s vasim dugom, koliko ste duzni, tko je vlasnik vaseg duga i kakve veze s tim ima B2 Kapital doo.
 14. Eos Matrix i pozivi

  Meni nije jasno kakve su to firme i poslodavci koji ne obavijeste radnika o eventualnim ustegama i promjenama na placi. Osobito kada se radi o agencijama za naplatu potrazivanja! Morate doc do podatka, br predmeta, o cemu se radi, za sto vas zaduzuju, na temelju cega... Da li je to nesto cime ste vec bili ovrseni pa se ponavlja admin. zabranom? Nista od toga ne znate...
 15. Isplata plaće na zaštićeni racun

  Čitam i ne vjerujem, kako je ova situacija moguća ??!! Zar se Radniku/Ovršeniku smiju dirati 3/4 zaštićene plaće, bez obzira što Ovrhovoditelj raspolaže sa "Suglasnošću o zaplijeni primanja"?
×