Jump to content

Marta01

Korisnik
  • Broj objava

    230
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

1735 pregleda profila
  1. Točno je ovako kako ste Vi napisali!! "Bitna je invalidnost- funkcioniranje unutar invaliditeta. Razlika je između invaliditeta i invalidnosti (oštećenje funkcionalne sposobnosti)"
  2. Što baka ne prebaci svoj dio na unuke sada!! A kada bi žena spakirala kofere i otišla sa kčerkom i kada bi kčer upisala studij, opet ne bi valjalo, jer bi vjerovatno plaćali alimentaciju, studiranje se može razvući i na 7 godina! A i dalje bi imali nedovršenu obavezu ženine isplate?!
  3. Zašto ne bi preko CZSS tražili osobnu invalidninu, umjesto pomoć i njegu. Prvo ide do 1750,00 Kn + 200,00 Kn (ako ste u Zg), drugo ide do 600,00 Kn. Možda ako Vam se posreći i odobre Vam tu maksimalnu osobnu invalidninu!!!!!
  4. Znam, ne možete dobiti tu info telefonom, ja sam isto paranoično jednom nešto provjeravala. Probajte mailom službeno/poluslužbeno da Vam treba radi toga i toga ...bla bla...možda prođe, zaista ovisi o referentu koji tamo sjedi!! Ali vjerovatno je i dalje student, plaćajte i dalje alimentaciju to je Vaš sin!
  5. Zvali ste referadu KIF-a i ne žele Vam pružiti info o statusu sina kao studenta?
  6. Ne možete ju izbaciti, ne možete ju isplatiti. Vaša žena radi kontinuirano u tom 30-godišnjem braku? Zašto najveću težinu financiranja snosite Vi? Gdje su njeni novci?
  7. Osigurati im skrb od 0-24h moralna obaveza, a zakonska pomagati ih materijalno!
  8. Pa koju imovinu ste stekli u braku? Jeste širili kvadrate?
  9. A joj, čovjek više ne smije ni sam sebi vjerovati!
  10. Poštovani, postoji li "status njegovatelja roditelja" i ako da, da li je komplicirano i da li se dugo čeka na rješavanje.
  11. Ne znam, mojoj mami je unazad 4 godine u toj bolnici spašen život koji joj inače visi na niti. A i tatu nakon teškog moždanog su doveli u potpuno zdravo stanje koje traje već godinama. Ja sam jako zadovoljna tom Novom bolnicom, ne bi tužakala nikoga. A i dalje stojim kraj onoga "tko radi taj i griješi", na to biti spreman pa i kod običnog zahvata. Tati sve najbolje!!!!! Pa ne treba ta dokumentacija ovoj na trijaži, treba sestri na odjelu. Sada znate za nadalje morate se sami izboriti za svaku informaciju.
  12. Odlično, Vaš izbor. Hodočastim često sa roditeljima po Novoj bolnici Dubrava i naše državne bolnice nisu klinike iz američkih filmova, uostalom niti u našim privatnim klinikama nije ništa bolje nego u državnim bolnicama. Nemojte očekivati da će oni Vas zvati, podrazumijeva se da će te Vi njih zvati i oni to vole, vole brigu članova obitelji. Niste im niti ostavili podatak za lijekove, što je bilo prilično važno im naglasiti. Niste bar to napisali.
  13. Povucite prijavu odmah i ispričajte se i ravnatelju i sestri i dokotoru! I dalje Vaš otac treba njih, a ne oni Vašeg oca!!!!
  14. Niste trebali ništa plaćati. Doći će do ukupno cca 50.000,00 Kn. Nije Eos Matrix jedina agencija za naplatu potraživanja, možda ustupe Eos Matrixu, a moguće da i Eos Matrix vrati natrag PBZ-u, pa ustupe nekoj drugoj. Potrajati će mjesec, dva, tri. Čekajte! Možda Vam se promjene financijske okolnosti pa ćete moći riješiti sa nagodbom uz otpis dijela duga sa nekom agencijom i zatvoriti sva dugovanja!
  15. Neka puste ovrhu, kasnije ćete kemijati!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija