Jump to content

Slac2911

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tako piše u kaznenom zakonu pročitao sam sve źivo i ne živo ovih par dana... Da mogu nijekat presudu i da radi toga ne smijem snosit posljedice a nadamo se da je tako vidjet čemo sve kad dodje dan za vizu kak če to proći...nadam se najboljem
  2. Sigurni ste u to?čitao sam neke vaše komentare od prije baš vezani za to...i dali negirat da sam bio kažnjavanju?
  3. A da baš tako dvosjekli mač istina uvijek pobjeđuje Al nije baš uvijek tako treba bit mudar u ovakvim situacijama a to je jako teško sve jedno hvala na odgovorima nadam se da je tako kako ste rekli
  4. Ja se nadam da je tako jer ako nije onda sam propustio posao stoljeća,mislim logično ako mogu dobit potvrdu o ne kažnjavanju i čist sam ne vidim zašto bi išli dalje provjeravat ...dali je pametno da šutim i negiram presudu u slučaju da me pitaju dali sam kažnjavanju?
  5. To je viza za Ameriku jel znate da oni kopaju sve više manje razgovarao sam sa nekim ljudima oni mi kažu da ide provjera na kaznenu evidenciju Di sam čist i mogu dobit potvrdu o ne kažnjavanju Al mene brine sam oni mogu i policiju tražit za provjeru ili ne?
  6. Poštovanje,imam pitanje.. Kako sam kao mlad ima problem sa zakonom radi Marihuane izdržao kaznu 2010g rehabilitacija mi je nastala 2015g ali se iz mupa briše tek 2020g..dobio sam ponudu za posao u americi zanima me dali će priliku provjere od strane ambasade oni gledati da sam čist u kaznenoj evidenciji ili če uzimat isto tako i iz mupa?ovo mi je prilika života a nisam siguran dali ču proći da dobijem vizu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija