Jump to content

napster54321 ko

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jučer sam primila "kobnu" plavu kuvertu,danas već pišem prigovor. Poslat ću ga najdalje u ponedjeljak. Još jedno pitanje,mislila sam priložiti presliku ugovora o radu,samo je problem što imam mjesečni ugovor koji traje do 28.2. Onda bolje da ne prilažem ili?
  2. Sve u svemu,neće biti veća cifra vještačenja? A troškovi suda su 100,200 kn? Ovisi koji grad? Pardon što Vas gnjavim,prvi mi je put da imam ikakve veze s policijom i sudom.
  3. Ovo mi je nejasno ? Počela sam raditi 1.2 Prva plaća mi je u 3.mjesec,od sezone nisam radila,tako da sam upala i u dugove itd. Član obitelji ima zdravstvenih problema te nije u mogućnosti raditi,jedini dohodak je od pok.oca mirovina koja nije ni 2,000 kn. Imam jedino opomenu za parkiranje na mjestu za invalide,7.1 ove godine. Prije toga nisam bila kažnjavana.
  4. Znači ako mi ne uvaže žalbu..? Nisam dobro razumijela ? To je bio nepromišljen potez,ali šta je tu je,ovo će mi biti lekcija za ubuduće.
  5. Pristala sam jer sam smatrala da će biti manje nego kad sam puhala. Grdno sam se prevarila ? Priznat ću krivnju i žaliti se radi olakotnih okolnosti(financijska situacija,jedini član obitelji koji radi,potreba automobila za posao). Policajac mi je rekao ako želim da se mogu podvrgnit testiranju,a nije napomenuo da ću ja snositi taj trošak. Hvala,baš nisam bila sigurna jel se to treba odmah platiti jer nigdje na papiru nije naveden rok nikakav. ?
  6. Poštovani, Mlada sam vozačica,zaustavljena sam 28.1 i napuhala sam 1.46. Nisam "prihvatila" taj rezultat,te sam tražila ponovni test koji mi je odbijen,te mi je predloženo vađenje krvi i urina,s tim da me policajac nije obavijestio da ću morati platiti troškove analize 750 kn(ne znam da li zakonski moraju,ali smatram da da jer nije baš mala cifra,bar za moj pojam). Znači,obavljeno je vađenje krvi,urina,s tim da je prošlo sat vremena otkad sam zaustavljena do pregleda. Policajac mi je rekao da će rezultati analize i kazna doći na kućnu adresu za otprilike 3 mjeseca,došla je danas,znači manje od mjesec dana. Analiza je pokaza 1,57(nisam bila najbolje sreće,a ni prosudbe pijanstva) te je propisana kazna 5 000 kn i 6 mjeseci oduzimanje vozačke. Priložene su dvije uplatnice. Trošak prekršajnog postupka je 500 kn,a materijalni troškovi vještačenja 750. Uložiti ću prigovor,samo me zanima da li ja u roku 8 dana moram podmiriti gore navedene troškove vještačenja i postupka i da li se mogu žaliti da nisam obaviještena o trošku istih? Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija