Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Jack Butler

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ustav RH

  Molim objašnjenje za upozorenje. I kakva je to fora s bodom koji ne zastarijeva? Zar je moje izražavanje ratni zločin ili kazneno djelo iz privatizacije? Dno dna kolege, dno dna. Sam ću se odlogirati s foruma nakon objašnjenja.
 2. Ustav RH

  Ako vam treba obrazlaganje zašto bih brisao neke odredbe Ustava onda sam na pogrešnom forumu. Mislio sam da će pravnici razumjeti. U odnosu na "razinu komunikacije", moja je stvar kako ću nazvat izabranu predsjednicu države. Ja sam građanin, a ne podanik. Trebao sam ju nazvat Kolinda (me)Grabar (za)Kitarović. I apsolutno ne razumijem kako netko danas u Rh imati neko pozitivno mišljenje o bilo kojem predstavniku vlasti. Upropaštavaju nas već 28 godina. Obrazložit ću kad dođem doma s posla.
 3. Ustav RH

  Pozdrav kolege! Koje odredbe Ustava RH bi izmijenili? Koje bi maknuli, a koje bi dodali? Da li bi mijenjali sustav vlasti i sl? Sad sam na poslu pa ću svoje prijedloge napisati kasnije navečer.
×