Jump to content

mealuv

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Navodno su ju prolaznici slikali a vozac je spomenuo njeno ime u izjavi, da je bila s njim u autu kao suvozac. Moguce je da ce je i kontaktorati ovih dana, nesreca se dogodila u nedjelju ujutro. Koji je najgori moguci ishod za nju u ovoj situaciji? Na talijanskim portalima su izasli clanci kako su vozac i suvozacica pobjegli sa mjesta nesrece
  2. Ne mogu je tereti za ometanje pravde s obzirom da je nestala sa mjesta nesrece a duznost je nazvati policiju i dati iskaz?
  3. Lijepi pozdrav, Prijateljica je u Italiji imala prometnu nesrecu u kojoj je bila suvozac. Vozac je zaspao za volanom, auto je udario u kruzni tok i presao ravno preko njega sletio na 4 parkirana auta pa na cestu. Nitko nije ozljedjen, izasli su iz auta u soku, auto je totalka, cudo je da su uopce zovi i bez tezih ozljeda. Vozaca je pretpostavljaju vlasnik jednog od 4 auta napao fizicki te je ovaj uplaseno pobjegao od njega i s mjesta nesrece i nju ostavio samu. Ona se pod sokom nakon toga takodjer udaljila s mjesta nesrece od straha. To se dogodilo u ranojutarnjim satima a par sati kasnije su i dosli do vozaca koji je dao iskaz o tome sto se dogodilo. Da li itko od vas zna kakve posljedice ona moze imati radi toga sto se udaljila sa mjesta nesrece te da li se podize kazneni postupak i kako funkcionira s obzirom da se sve odvilo u Italiji? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija