Jump to content

northeus@gmail.com

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Neznam tko je dostavljao, vjerojatno pošta, inače je "normalno" da ne ostave žuti papirić, npr AMEX kartica dođe PIN ne, vraćaju mi se stvari na e-bay... itd... Ja imam sam isprintana 4 papira: 1. obavijest o počinjenom prekršaja i prilog neki papir za dostavu podataka, 2. obavijest da nije ništa plaćeno i opomena za kaznu od 2000-5000kn, 3. kazna od 2000kn koju mogu platiti dvije trećine 1333,33kn 4. i nalog fini za ovrhu, Nigdje se ne vidi kojeg dana su pokušali uručiti.
  2. Bio sam u prostorijama grada i tamo mi je žena sve isprintala i čak je bila ljuta jer nisam 4 puta primio obavjest. Znači trebao bih ponovo otići pa pitati za način dostave, ako stvarno nikad nisam ništa primio što mi je činit? Da li imam pravo tražiti sliku tog prekršaja?
  3. Poštovanje, evo da se i ja požalim na Grad Rijeku... Danas mi je Fina blokirala račun prema nalogu G.R. (13. 02. 2017.) koji mi je navodno 4 puta slao doma obavjest o počinjenom prekršaju (vozilo parkirano na mjestu za dostavu 300.00kn) Račun je blokiran na 2175.00kn, jer nisam dostavio neke podatke o vozaču (jedini sam vlasnik i korisnik vozila). Nisam primio niti jedan dopis, niti imao obavjest od pošte u sandučiću. Kazna od 300.00kn se više nigdje ne spominje samo ta za NE dostavljene podatke. Da li je to legalno i moguće uopće, pa kakve su to kamate ??? Što mi je činiti, hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija