Jump to content

JDrago

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Mozda ce nekome trebati informacija.Ja sam svoje Jadran prodao prije 2 dana preko Erste broker aplikacije.Prvo sam morao u banku i potpisao ugovor za prodaju dionica a poslije toga se ulogirao na Erste broker aplikaciju i prodao ih po 5,5kn.Naknada preko erste broker aplikacije je oko 20kn a ako date brokeru da ih proda onda je naknada oko 125kn.
  2. @drot13 mislim da je sve jasno u temi koju sam otvorio pa molim da je zakljucate.Srdačan pozdrav svima koliko vas ima.
  3. @drot13 očito da kod nas više ništa nije normalno a samim time nismo ni mi. Mislim na branitelje
  4. @drot13 očito se nismo razumjeli,ja sam mislio na ostatke staroga kadra iz bivsega sistema i sa istim mentalnim sklopom.Evo jedan primjer: psihijatar objavi na FB da su invalidi u kolicima klerofašisti sa pogonom na dva kotača i da on branitelje liječi tako da im pusti spot PTSP,na kraju spota djevojka uzima pištolj i puca si u glavu,stranicu smo mu srusili za 2 dana i smjenjen je sa mjesta šefa psihijatrije ali je ostao raditi.Pitanje je koliko njegovih pacijenata je zavrsilo kao ta djevojka iz spota.Drugi primjer je socijalna radnica koja mi kaže pa eto nije vam valjala ona drzava....itd.
  5. Znaju oni što rade,to su isti oni protiv kojih smo se borili 1991-e.Ali ovaj put nam legalno skidaju glave.
  6. Zna li netko kakvoga utjecaja ima ovo na mirovinu,to mi je poslao prijatelj.
  7. Hvala svima,trenutno sam u guzvi ali poslat cu slike u inbox cim stignem @gonzo-stari
  8. Dragovoljac ali imam 80 dana do priznanja tako da se to ne priznaje.Mozda je u tome kljuc.
  9. Kaze referentica da je vjestak predlozio kako sam i imao 40 rat i 60 mir opću, a revizija skinila na 20 rat i 80 mir.Kako se nakon pogorsanja i nakon 8 godina u mirovini moze skiniti postotak? inace sad mi je 62 godina.
  10. Hvala Gonzo na odgovoru.Ne znam da li se odnosi na ovo....mirovinski staz za izracun dijela mirovine za uzrok koji nije u vezi s obranom suvereniteta RH iznosi 29 godina ,2 mjeseca i 9 dana.Prosjecni vrijednosni bod 0,6973. Mirovinski faktor zbog prof.nesposobnosti je 0,800
  11. Poštovanje i pozdrav svima! Ovo je moj prvi post pa ako je na krivom mjestu neka ga moderator premjesti.Prosle godine nakon 14 mjeseci sam dobio poziv za vjestacenje,inace sam u profesionalnoj mirovini 40/60.Na vjestacenju bio u 7 mjesecu prosle godine i jos nisam dobio rjesenje,prije sat vremena nazovem mirovinsko i gospodja mi kaze da sam dobio opću ali 20/80 i da cu imati mirovinu manju nego prije,a da ce iznositi 2500kn.Nije mi jasno kako sa cinom stozernog narednika mogu imati manju mirovinu za 260kn.Na kraju razgovora gospodja mi kaze da mi nece smanjivati mirovinu a da ce se voditi da sam u općoj.U profesionalnoj mirovini sam od 2009 godine i imam trajno 20% HRVI.Ima li netko savjet ili moze to objasniti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija