Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Split1984

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Koliko se čeka presuda

  Drot13 ajde baš ti hvala na odgovoru. P. S. Odem u policijsku gdje sam i predala žalbu i otišla po vozačku sljedeći dan? Tu istu jel da??
 2. Ako itko može pomoć, hvala svima unaprijed. Naime 3.3.2018 sam napuhano 0,82 - 1000kn plus 1 mj bez vozačke, žalba napisana gdje samo molim da me se ne uzme vozačka, i sve to.... Još uvijek ništa nije došlo... Ima li način da se pita njih što je s tim i koliko uopće prođe vremena da pošalju rješenje....otprilike....??? Hvala unaprijed na bilo kojoj informaciji!!
 3. Odlazak na sud...moze li se izbjeći?

  Svaka vam čast obojici na brzom odgovoru legende ste :-))))) Ništa onda ću ja priznat i molit ih samo za to da mi ne uzmu vozacku i da ću platit jer sezonu uvik radim a zimi stvarno nisam....pa bolje i da mi je i uzmu nego da mi dogodine šta dodje u sezoni. Puno hvala još jednom na odgovorima :-))))
 4. Odlazak na sud...moze li se izbjeći?

  Hvala puuuuunoooo na odgovoru....i molim te samo još jedna stvar...čisto iz iskustva jer vidim da daje s ovde dobre savjete....imam li šanse da sad odgovor na ovo i cili proces se rastegne do 11 miseca....odnosno misliš da je dobro da i molbu kažem da sam kriva i da nemam prigovor na novčani dio i da samo molim sud da mi ne uzima vozačku do 11 mjeseca zbog posla... U slučaju da se odgodi da proces ide brzo da sudac odmah to vidi....bi li mi ta molba i ne žaljenje na novčani dio pomogli da izguram do 11 sa vozačkom....što ti se čini? Puno hvala još jednom.
 5. Ako itko može mi odgovoriti bila bi kako zahvalna. Znači ....sinoć napuhala 0.82 (0.72) ,dobila mjesec plus 1000 kn. Trenutno sam nezaposlena ali 20.3 krećem raditi sezonu kao vozač ....e sad ja ću pisati taj prigovor i puno mi je pomogao ovaj forum, sve sam nasla....osim jednog ...ako mi dodje odgovor da moram otići sucu za prekršaje....a to bude ovo ljeto i ja ne mogu doc, mogu li tražiti odgodu dolaska i voziti i dalje. Dali se ovi prekršaji rješavaju papirnato ili se ide na sud....to mi baš nije jasno. Puno puuuuuno hvala na svakom odgovoru.
×