Jump to content

buduca mama

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

279 pregleda profila
  1. u svakom slucaju, bolje da se to desilo sad nego da ja za mjesec dana dobijem samar pa da odem i prijavim ga sto bi mu dodatno napravilo problem. a to nije moj cilj.radi toga sto je pod utjecajem da ne imenujem koga cega.moj cilj je da prihvati to da ima novi zivot i da se makne od suknje i preuzme odgovornost jer da sam znala da bi postojala mogućnost toga naravno da bi se maksimalno zastitila,bolje da odmah bude tako,ako vec mora bit.a to pola pola, sve važi.kromosomi i sve, a sto tim kromosomima prijeti samarom i ne mari sto bi se uzrujala i da to ne utjece na njihovo zdravlje,jer zivi ocito u 15 stolj.kad su zene bile robinje,to moze s nekom koja zivi na brdu.a mene dobro zna da ja nisam takva,i opet je htio bit samnom,a sad bi on dijelio. Hvala na savjetima.
  2. nit imam ulaz nit privatnost nit nista.horde ljudi.cak kolica nisam mogla odabrat kao majka,sta ce ti 3 u 1. nije sogorica otisla bezveze,sad je sve jasno.Prihvatila bi ja sve i pomoc i hordu al tu se odmah vidi da bi se upravljalo mojim zivotom, a to je uoravo ono sto ja u startu moram rjesit s njim.Il pukovnik il pokojnik.Moj tata je reka idite svojim putem sami i zivite a sam samcat ostaje. On mora svatit oce li zenu i dicu ili majku i cacu.Ja napustam samog cacu. Ja da popustim bila bi jadnija od kukavice.Samo trazim pravni savjet ako mi netko moze pomoc
  3. Ako on odluci gonit to da ce bit kako on kaze jer je on musko,i ne otic za svojom djecom i zenom nego ostat sa svojima za koje je govorio d anikad snjiima nece bit.i sto nije mene zastitija nego mi prijeti i strasi ,ako to odluci, ja se zelim maknit od njega onda skroz na skroz i zelim kompletno djecu jer ih na takav nacin nije dostojan.Mogu li dobit potpuno skrbništvo? I da ja odlucujrm u vezi djece.Eto nadam se da ste me svi razumjeli Cim je on tad mene usutkao i podupirao se s majkom ja sam vidjela sta bi to bilo,uostalom šogorica prije mene je utekla pokupila stvari al je muz dosao za njom i odvojio se iako su u puno losijoj situaciji od nas dvoje. Neznam sto da sad trenutno radim. Ako on ne odluci ici zivjeti nasamo sa mnom i djecom i pocne nesto na sudu , onda bih se borila za svoju djecu.Sta ka njemu mogu po zakonu. Moze li on meni odnijet(Boze moj nisu se ni rodila jos ), znaci ja sam zaposlena na bolovanju sad.pa tri na porodiljni. Imam tatu u blizini koji sam zivi,al to je solucija ako me zeli na sud ako je tolimo lud.Sta sve ide u moju korist a sta on moze.
  4. Ako on ne odluci ici zivjeti nasamo sa mnom i djecom i pocne nesto na sudu , onda bih se borila za svoju djecu.Sta ka njemu mogu po zakonu. Moze li on meni odnijet(Boze moj nisu se ni rodila jos ), znaci ja sam zaposlena na bolovanju sad.pa tri na porodiljni. Imam tatu u blizini koji sam zivi,al to je solucija ako me zeli na sud ako je tolimo lud.Sta sve ide u moju korist a sta on moze.
  5. zaboravila sam reci tocno citirajuci: da je rekao ne nadjacavaj se u mojoj kuci isprid matere dobit ces samar.I rukom je pokazao..
  6. Pozdrav, hitno trebam pravni savjet, pomoć,podršku.U vezi sam 7 godina i sad sam ostala trudna,u 6 mj.trudnoce s blizancima. Plan je bio za sad samo maticno vjencanje u 5 mjecsecu zbog rizicne trudnoce. Njegova kuca je prepuna, tri brata od 20, 21 i 25 godinu,moj najstariji.neozbiljni samo trose odaju ne pridonose,vika galama,susjedi po kuci,svekrva vice,al ima moc govora,gazdarica itd..Jedan brat ozenjen zivio s njima ,problemi sa svekrvom,dobili curicu i nakon 6mj otisli,podstanari.Dodu cesto al na sat dva.Moj je uvijek govorio da necemo tu da se nemoze,kako oboje radimo imamo po 5000 kn placu,nije nas briga mi ako nista mozemo u podstanare,i ja trudna i oce on kucu pravit,kredit.Ok.Al zahtijeva da zivim s dvoje djece u toj kuci hordoj protiv koje je sam govorio,ja sam na lijep nacin predlozila da nebi da nam treba mir da odemo kao brat tu u selo podatanari dok pravimo.Treba najmanje 3,4 god.Kao ko ce zivit podatanar i kredit.a kao tamo bi dzabe zivili, a u misnusu svi do grla.veliki izdaci hrana.Puno manje bi ovako bilo.Jer ja vidim koliko to inkako tamo ide.On promijenio priču,ovi se uvrijedili sto ja necu,i dosla ja jedno popodne i razglabala s njim oko nečega ispred svkrve,i ona se nadovezala njemu i podupire ga,ja se nedam i on meni umukni dobit ces samar,tri puta.Ja se digla otisla ca izrekla da necu tu doc da mene neko usutkaje i daje samar.On me tražio sutradan i ja rekla zaboravit cu sta si reka al sad ti potvrđujem da tu necu zivit ako cu rjesavat s tobom nesuglasice nece niko se uplicat,a on meni bit ce kako ja kazem il nikako,ja gov bit ce kako mi kazemo.imas zenu i dvoje djece na putu idemo se sami borit a on ako neces sud ce odredit ko ce kome,koliko i kako. sve to meni trudnoj.Ja zelim i dalje da se maknemo sami jer je on tad drugaciji al ako nebude htio i prijetio opet sudom,koliko ja mogu uspjet u svemu,kaže ja sam musko bit ce kako ja kazem.A ja da sutim i poštivan starije i da je moje da ja njih sve slusam.Tami bi bila rob. Svi savjeti i preporuke.sad ja njemu zelim postavit uvjete pa da vidimo
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija