Jump to content

Freddie89

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Freddie89 objavio

  1. Hvala na odgovoru! Stvar je u tome da žele podići još 6 metara na postojećih 12, što bi u potpunosti zamračilo naše dvorište i kuću. Ne samo da bi nam to narušilo kvalitetu života, već bi nam znatno umanjilo vrijednost nekretnine. Možda ipak dođemo do nekog smislenog dogovora i kompromisa ako to budemo malo odugovlačili.
  2. Poštovani, zamislite situaciju: I onako imate malo sunca u dvorištu, a susjed vam odluči ne zakloniti sunce, već praktički zakloniti nebo uz argument da je terasa u lošem stanju, pa eto, treba na njoj sagraditi još jedan kat, umjesto da se popravi to što ne valja. Nažalost, ne mogu vam bolje razjasniti situaciju pismeno, jer to je nešto što bi ste trebali vidjeti da vam u potpunosti bude jasno o čemu se radi. Ono što ja tražim ovdje je konkretan pravni savjet, što mogu i kako to mogu učiniti. Svejedno, hvala vam na odgovorima!
  3. Želite li reći da bez naše dozvole neće moći graditi? Radi se o tome da to želim spriječiti na bilo koji način, ionako nema nekih dobrosusjedskih odnosa.
  4. Nisam dovoljno dobro opisala situaciju... Kuća je naslonjena na našu.
  5. Pozdrav, susjedi žele izgraditi kat na mjestu svoje terase, što bi nama zaklonilo sunce na dvorištu u potpunosti. Imaju sve dozvole, jedino našu još nemaju. Smatram da bi to naštetilo i vrijednosti nekretnine, u slučaju da se jednog dana ide prodavati. Koje mjere možemo poduzeti da ih spriječimo u tome? Što se događa ako ne potpišemo dozvolu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija