Jump to content

MirePire

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav ekipa, dali bi netko bio toliko ljubazan da mi pošalje šprancu za prigovor na Prijedlog za ovrhu temeljem vjerodostojne isprave Radi 110,00 kn ( parking karta ) + sp, odnosno sada 686 kn. Ne želimo izbjeći plaćanje parkinga u iznosu od 110 kn i to smo platili kada smo primili prijedlog za ovrhu, međutim budući nismo zaprimili račun nismo ni znali da ga trebamo platiti. Radi toga se dogodio propust. Što mislite dali je ovo u redu i dali će proći ? Ako račun nije poslan preporučenom pošiljkom , mislim da se ne može dokazati da smo ga zaprimili ? Hvala na pomoći Pozz
  2. Samo hrabro kod suca i sa stavom - 'Pa što vi mislite da bih ja na takav način ugrozila sebe i ostale sudionike u prometu. Da prođem kroz crveno svjetlo ?! dodajte da je to nečuveno, vozili ste 30-40 na sat jer se nije ništa vidjelo' Ja ne bih savjetovala priznavanje krivnje.. Ok možda se upalilo crveno ali.... vi niste osoba koja prolazi radi adrenalina kroz crveno svjetlo imate 55 i slabo ste vidjeli ! Eto meni je upalilo.. i to je sutkinja baš pogledala u mene značajno kad sam to ispalilai rekla kakvim se glupostima oni bave. Svakako sretno !
  3. Meni se dogodila ista stvar. U Dubrovniku , veljača, pada kiša zima nigdje nikoga na cesti .. negdje oko 5-6 predvečer. Prođem za kolonom na semaforu kad iza mene rotacija Stanem i pitam aaaa ??? nisam imala pojma o čemu se radi.. Oni meni da sam prošla crveno. Ja se nasmijala, ma kao 'da da sigurno jesam opaka.. ' Na to mi jedan odgovara - prolazak kroz crveno svjetlo 3000 kn vozačka dozvola 3 ili 6 mjeseci. Ja još uvijek ne vjerujem gledam u čovjeka izgubljeno očekujem neku šalu ali ništa. Već me panika oprala pa se sjetim napomenuti ih da sam u posjedu vozačke dozvole već 10 godina i da nemam niti jedan prekršaj u tom razdoblju pa nebih nikada tako ugrozila sebe ili ostale u prometu da prođem kroz crveno svjetlo ! Makakvi šarm 0 bodova,. Svakako nakon par mjeseci sam pozvana na očitovanje na sud. I ja mrtva hladna govorim sutkinji : Ma mislim to je smješno, pa da su mi pisali pojas ili neznam što mobitel dok vozim , ali da sam prošla kroz crveno svjetlo na semaforu to je smiješno. Vozila sam u koloni par auta i mi smo bili jedini na cesti daj hladni kišni dan. Uz kolege prometne policajce. Žena se smije , kaže a stvarno čime se mi moramo bavit...I presudi meni u korist.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija