Jump to content

horvatzd

Korisnik
 • Broj objava

  304
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Pozdrav dali netko zna koliko otprilike prodje vremena od trenutka kada agencija za naplatu duga kaze da pokrecu ovrsni postupak do trenutka kada na adresu ovrsenika dodje ovrsni prijedlog od javnog biljeznika?
 2. Ovrha jedine nekretnine

  Imam novi primjer presude gdje sud pobija cca 75% tuzbenog prijedloga Eos Matrixa koga zanima savjet kako ih lako masakrirati na sudu neka mi se javi slobodno.
 3. Dobar dan javljam se jer bi htio podjeliti jednu informaciju naime nalazim se u svom zadnjem postupku zbog ovrhe, vrlo je bitno da kada ste na rocistu ustvrdite ili napisete u podnesku da nikada niste dobili obavijest o raskidu ugovora sa teleoperaterom iz nekog razloga niti Eos Matrix ali niti Hanzekovic nemaju taj papir, zasto stvarno neznam. Ali bez obavijesti pada skoro 80% platnog naloga u tuzbi. Koga zanima neka mi se javi imam primjer presude i primjer kako tocno treba napisati podnesak.
 4. Ovrha jedine nekretnine

  Vecer imam jedno pitanje, citam da se opet najavljuje promjena ovrsnog zakona pa me zanima slijedece. Moj ovrsni prijedlog je podnesen nakon 3.8.2017 i trenutno je u parnici i vodi se po vazecem zakonu sada mene zanima ako dodje do promjene zakona dali ce se proces dovrsiti po vazecem ili po novom zakonu te kada dodje do presude dali ce se daljnja ovrha voditi po zakonu koji je bio na snazi kada je podnesen ovrsni prijedlog?
 5. Ovrha jedine nekretnine

  Ovrhovoditelj je podnio zalbu na odluku opcinskog suda da ovrhu stavlja van snage i upucuje ju u parnicni postupak, o da sam od zupanijskog suda dobio rijesenje da se prihvaca zalba ovrhovoditelja. Znaci dajem zalbu na odluku zupanijskog suda.
 6. Ovrha jedine nekretnine

  Ok ovako meni parnica nije niti pocela vec je ovrhovoditelj podnio zalbu prije pripremnog rocista i visi sud je uvazio zalbu ovrhovoditelja te je ovrsni prijedlog postao ovrsna isprava, ako mi znate reci kojem ja sudu pisem zalbu i koji poslovni broj da koristim jer imam ih dva prvi od suda u Zadru Povrv i drugi sa viseg suda.....
 7. Ovrha jedine nekretnine

  Znaci zalbu podnosim sudu koji je i donio presudu?
 8. Ovrha jedine nekretnine

  Zanima me dali se moze nakon sto je sud donio odluku i ovrha je potvrdjena tj postala ovrsna isprava, dali se moze nakon nekog vremena ako se dodje do novih dokaza uloziti bilo kakva zalba?
 9. Ovrha jedine nekretnine

  Moram vas ipak malo ispraviti naime poslao sam podnesak ali na rociste nisam dosao, medjutim sutkinja je sve dokaze i zahtjeve iz podneska unijela u zapisnik te sam taj zapisnik dobio postom na svoju adresu.
 10. Ovrha jedine nekretnine

  Gore sam objavio presudu u kojoj je Eos Matrixu priznato potrazivanje od samo 25% dok je 75% proglaseno neosnovano tj nisu dokazali u kratkim crtama cu objasniti sto treba raditi kada se sporite sa lihvarskim agencijama kao sto je Eos Matrix. Kao prvo ulozite prigovor kada dobijete ovrsni prijedlog i odite u parnice jer bez toga ste u startu porazeni, a iako Eos Matrix izvana ostavlja dojam bahatosti i moci zapravo se jako boje suda i sudskih rocista. Dvije teze morate uporno pisati u podnescima i na rocistima a to su slijedeci. Prvo morate traziti od tuzitelja na uvid obavijest o raskidu pretplatnickog ugovora jer bez toga nema dokaza da je isti raskinut te onda tuzitelj nema pravo traziti iznos za naknadu za prijevremeni raskid ugovora. Eos u pravilu ne posjeduje tak dokument. Drugo trazite da tuzitelj dokaze da je prvotni vjerovnik privremeno iskljucio Sim karticu jer bez privremenog iskljucenja ne moze doci do trajnog iskljucenja to Eos takodjer ne moze dokazati. Napominjem da gore napisano tuzitelj ima teret dokaza prema odredbama ZPP-a, samo se to mora zatraziti od suda.
 11. Eos Matrix obustava

  Eos u pravilu nema raskid ugovora i po tom pitanju blefiraju, nema tog suda koji ce presudit u korist tuzitelja ako tuzitelj nije dokazao da postoji raskid ugovora.
 12. Eos Matrix obustava

  Evo sud je skoro u potpunosti ukinuo presudu dakle usvojio je 24.74% tuzbenog zahtjeva, stavljam sve pogotovo jedan dio obrazlozenja presude nadam se da ce biti od pomoci svima koji imaju posla sa Matrixom.
 13. Eos Matrix obustava

  Za pola sata imam zakazano rociste za objavu drugog predmeta sa Eox Matrixom, objavit cu je kakva god bila ali ja sam uvjeren da ce sud dosuditi tuzbeni prijedlog kao neosnovan ili u najmanju ruku da ce vecinu iznosa koji Eos trazi proglasiti neosnovanim.
×