Jump to content

lucijana8202

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nazalost situacija je takva podignuta je optuznica protiv te osobe i jos čekam sta ce se rijesiti.ta osoba još uvijek radi a ja sam na bolovanju i ne želim se više vracati u firmu.poslodavac mi nudi drugo radno mjesto a pošto je stao na njegovu stranu ne zelim to prihvatiti.sad mi nudi sporazumni raskid ugovora i neku malu cifru jer sam kod njega 11 godina.
  2. U mom slučaju sam našla tablet na kojem su snimke samo mene tj.treca osoba me je upozorila na to.i tablet je predan policiji a to se sve desavalo na radnom mjestu
  3. Nije jos osuđen samo je podignuta optužnica od dorh-a i priznao je
  4. Znači želim sporazumno raskinuti ugovor i da mi da otpremninu za 11 godina.naknadu štete od poslodavca pošto nije poduzeo nikakve mjere da se zaštiti moje dostojanstvo.
  5. Da za vrijeme rada u garderobi i wc u.ka sam od tog dana kad sam saznala na bolovanju a on i dalje normalno radi jer je u srodstvu sa vlasnikom pa me zanima kakva prava ja imam i ne želim se više vraćati u tu firmu zbog toga
  6. Zanima me sljedeće:nakon 11 god u firmi podnijela sam prijavu protiv kolege i podignuta je optužnica za neovlašteno snimanje.On je član vlasnikove obitelji te i dalje radi a ja sam na bolovanju i ne želim se vraćati u firmu.Koja su moja prava ?dali mogu tražiti naknadu štete od poslodavca?
  7. Zanima me sljedeće:nakon 11 god u firmi podnijela sam prijavu protiv kolege i podignuta je optužnica za neovlašteno snimanje.On je član vlasnikove obitelji te i dalje radi a ja sam na bolovanju i ne želim se vraćati u firmu.Koja su moja prava ?dali mogu tražiti naknadu štete od poslodavca?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija