Jump to content

Doll92

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Doll92 objavio

  1. Ok, onda moram smanjiti dug na manje od 20 000 kn pa ne mogu nista ?? Hvala Citala sam da glavnica mora biti manja od 20 000 kn da bi se mogla ovrsiti nekretnina. A rjesenje o porezu je bilo na oko 18 000 kn . Ostalo su kamate ?
  2. Da ali taj stan je zapravo u vlasnistvu banke . Kupljen je na stambeni kredit - sto znaci da banka je upisana kao vlasnik dok ja ne otplatim kredit. Nije mi logicno da oni uzmu stan od banke i ovrše ga . Kako bi se onda banka namirila kad je ne placam kredit ? A nema jamaca ni hipoteke. Samo stambeni kredit odobren na temelju place dok sam bila zaposlena ?
  3. Pozdrav Jedno kratko pitanje . Kupila sam stan na kredit i trebala sam biti oslobođena poreza na promet nekretnina jer mi je to bila prva nekretnina. Na kraju sam (zbog neznanja ) prijavila iznajmljivanje apartmana u domacinstvu. Ukratko, oni su meni taj porez zaracunali. E sad , blokirali su me i to je pod ovrhom vec dobre dvije godine. Jedina imovina koju imam je zapravo stan , koji je pod kreditom i sada u najmu (iako sam i ja prijavljena na toj adresi al boravise mi je kod roditelja). Dug je oko 25 000 kn. S obzirom da je stan zapravo pod kreditom i nije moje vlasnistvo, dali drzava moze oduzeti taj stan ako redovito placam rate kredita banci. S tim da nemam ni nikakvih prihoda. Znaci , samo stan je djelomicno moj (uz banku). Hvala ?
  4. Vlasnica sam manjeg stana u Gajevoj ulici , Zagreb. Stan se nalazi na zadnjem katu i ove zime je pocelo prokisnjavati. Ostali vlasnici se spremaju dizati kredit za obnovu fasade dok o popravku krova uopce nema govora. Pricuvu placam redovito i nema nikakvih dugovanja. Stan je ujedno i u najmu (ja ne zivim tamo ali sam vlasnica ). Zanima me sto ja mogu uciniti kako bi se problem krova rijesio . Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija