Jump to content

dinakapetanovic@yahoo.com

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja trernutno radim u Njemackoj i tu sam 6 mjeseci.Sad dolazim na godisnji i on mi zabranjuje ulaz u stan.Losi bracni odnosi,maltretiranje psihicko i fizicko dugi niz godina su razlog zbog kojeg sam morala ici raditi u Njemacku.Razvod nisam trazila i ne znaci mi nista,a nisam ni u financiskoj situaciji da se mogu razvlaciti po sudovima. Invalid je 70 % i stan je otkupljen od kad smo u braku Djeca se ne zele petljati nazalost jer one zive sa njim.
  2. Da,inace stanujem u tom stan,ali sam trenutno u Njemackoj . Djeca su odrasla...23 i 25 godina Djeca zive sa njim u stanu i ne zele se petljati u taj problem.
  3. Suprug je promijenio bravu na vratima i na taj nacin mi zeli zabraniti ulazak u stan.Stan je na njegovo ime i dobio ga je kao ratni vojni invalid .Tada je bio u braku samnom i imali smo dvoje djece tako da je odgovarajucu kvadraturu dobio na mene i djecu.Nismo razvedeni.Dali on ima pravo zabraniti mi na taj nacin ulazak u stan i dali ja mogu zvati policiju .Sve moje stvari nalaze se u stanu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija