Jump to content

Muniesa

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nemam otpremninu. Samo mi je plaćeno do kraja ovog mjeseca.
  2. Pozdrav, Nakon 4 godine provedene u firmi dobio sam otkaz (zelena tiskanica (otkaz sa ponudom izmijenjenog ugovora). Razlog naveden organizacijski, no obrazlozenju pise: "racionaliozacijom radnih mjesta vise je radnih mjesta objedinjeno u jedno stoga se radniku nudi novo radno mjesto sa drugacijim uvjetima rada". Takvo mjesto nisam mogao prihvatiti. Zanima me da li ostvarujem uvjete za naknadu iako mi je ponudeno drugo radno mjesto. Hvala puno unaprijed!
  3. Hvala. Ukoliko mi ne uruce presudu s Opcinskog u kratkom roku pa se onda i žalim VPS-u, imam šanse da mi isteknu prethodni bodovi sljedeće godine na ljeto?
  4. Pozdrav, Cekam presudu općinskog suda na kojoj ću biti proglašen krivim za kršenje zabrane upravljanja. Kada se zbroje bodovi koji će mi biti dodani imati ću 12 bodova. Prije nego mi oduzmu vozačku mogu li položiti drugu kategoriju (A ili C) i voziti njome nakon što mi ukinu dozvolu temeljem skupljanja 12 bodova? Hvala
  5. Uh. Na koji način bih to trebao? Svjedoci? Malo čitam, i izgleda da je pravilo da banke traže da bračni drug bude sudionik u kreditu. Supruga tvrdi da oni zapravo trebaju samo moju suglasnost da se stavi njen (budući) stan pod hipoteku. Dakle bez obzira što banka (navodno) tvrdi da ne bih bio dužnik nego sudionik ipak to nije tako čisto?
  6. Poštovani, Uskoro bivša supruga želi dići kredit za kupnju stana. Navodi da banka u kojoj diže kredit traži da budem sudionik u kreditu jer smo još u braku (iako ne živimo skupa već 5 mjeseci). Ako se potpišem kao sudionik u kreditu mogu li imati kakve financijske obveze u vraćanju kredita, itd.? Hvala
  7. Zivjeli smo/zivimo u kuci mojih roditelja. Nije bilo nekih većih ulaganja niti imamo neke vece zajednicke imovine. Brak nije razvrgnuti, niti je proslo obvezno savjetovanje (dogovorili smo pola-pola skrbnistvo, nista potpisali jos). Ona si ureduje taj stan u koji planira odvesti dijete pa pitam. Ne zelim nakon razvoda njoj placati rate kredita.
  8. Moji prvi post i imam pitanje. Supruga i ja se razvodimo. Ona se plania odseliti prije nego je finaliziran razvod te podići kredit za stan u kojem će živjeti. Imamo malodobno dijete oko kojega smo se dogovorili o zajednickom skrbnistvu. Jesam li duzan placati kredit za njen stan kada se odseli? Napominjem da nigdje nisam bio obavijesten niti ista potpisao o njenom kreditu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija