Jump to content

MarinaLijepa1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molila bih Vas (moderatore) da obrišete moju temu. Hvala Vam unaprijed.
  2. Na ulazu u zgradu imamo kameru na kojoj se može vidjet kako on iznosi u dva tri navrata torbe.. to bi mogao bit dokaz- barem mislim... S tim datumom je najam i plaćen tu gdje je otišao u podstanarstvo .. Hvala vam puno... puno mi ovo znači... Pitat cu predstavnika stanara da skine s kamere gdje se vidi kako izlazi i odnosi torbe kroz ulaz od zgrade. Zlu ne trebalo.
  3. Mislim da ne postoji ugovor o najmu. Ja sam mu dala novce za najam i odvezla ga tj. preselila. Pomogla mu maksimalno. I nudila.mu da uzme sto god zeli iz stana. Ni za almentaciju mi neda. Da on nema. Ne znam sto trebam napravit za pokretanje naplate alimentacije .. ali zasad mi je najbitnije da mi ne uđe u stan. Hvaaaaala puno na odgovoru....
  4. Poštovani! Trebam savjet. Razvela sam se, muž je iselio dobrovoljno u podstanare. Stan u kojem smo živjeli je moj i nije bračna stečevina. Bivši muž ne želi mi se namjerno odjaviti s adrese, ja sam promjenila bravu ali me strah da ne provali i uđe. Ono što sam laički uspjela pročitat je to da je rok za posjedovnu zaštitu od mjesec do godinu dana... njemu je mjesec dana prošlo ali nije godina. ima li pravo on dobiti posjedovnu zaštitu i ući mi u stan. Maltretira me iz dana u dan, psihički.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija