Jump to content

sempronio

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam sličan problem, naime zbog neplaćenog t-com računa nastalog 2005. godine danas mi dolazi nekakvo upozorenje iz odvjetničkog ureda. Spominje se ovršni postupak pod posl.br. iz 2007., stoga mora da je račun već bio u zastari onog dana kad su to pokrenuli? Rješenje o ovrsi nikad nisam primila jer sam živjela u inozemstvu. Koga da kontaktiram, odvjetnika od kojeg mi je stiglo pismo ili bilježnika kod kojeg kažu da se vodi ovršni postupak? Imam li ikakve šanse da osporim cijelu stvar zbog zastare ili mislite da mi je bolje da se ne bunim i prihvatim ponuđenu obročnu otplatu duga?
  2. hvala, nadala sam se upravo takvom odgovoru, tj postotku
  3. Molim za pomoc. Zeljela bih kupiti komadic terena (60ak m2) koji se nastavlja na moju parcelu kako bih prosirila dvoriste. Taj dio terena je sadasnjem vlasniku, kao i bilo kojem drugom osim mene, neupotrebljiv, s obzirom na to da se nalazi izmedju moje parcele i ceste. Zanima me kako odrediti cijenu tog terena. Puno hvala unaprijed!
  4. molim pomoc! imam dug prema tmobileu zbog neplacenog tel racuna,dobio sam opomenu pred utuzenje i sad,koji mjesec kasnije,stiglo mi je preporuceno pismo od javnog biljeznika za koje pretpostavljam da je rjesenje o ovrsi (nisam ga primio jer nisam bio kod kuce). zanima me mogu li osporiti tu eventualnu ovrhu,buduci da je od nastanka racuna proslo vise od godinu dana? ako da, kome da se zalim? tmobileu ili? i kako da uopce provjerim koje je stanje stvari (nikakvo rjesenje nisam primio)? unaprijed zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija