Jump to content

sheriff fatman

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sheriff fatman objavio

  1. Da li je kolektivni ugovor poništava zakon o radu, ako u njemu stoji da rad u turnusima nije prekovremeni rad?
  2. Hvala. Znaci li to da je svaki ostvareni sat preko mjesecnog fonda radnih sati, prekovremeni rad (pitanje je za rad u turnusima)?
  3. Molim jednostavan odgovor na složeno pitanje. Da li je mjesečni fond radnih sati jednak za sve djelatnike iste ustanove, radili oni u tjednom režimu rada ili u turnusima? Hvala
  4. S desne strane, nakon "suhozida" je uska cesta koja je prilaz za dvije kuće. Ne znam da li bi se to moglo zvati raskršće.
  5. Pozdrav, Zalijepiše kaznu komunalni redari na prostoru za koji smatram da ne bi smio biti kažnjiv. Slika vrijedi 1000 riječi. Vozilo je bilo parkirano n a istom mjestu gdje i ovaj 208. Do suprotne strane ceste ima više od 5 metara. Znak zabrane nalazi se nakon ovog mjesta i sa desne strane dvosmjerne prometnice. Vlasnik vozila je ujedno i korisnik kuće iza zida uz koji je auto bio parkiran. Kazna je izdana prema čl 78. stavka 1. Postoji li mogućnost da u ovom slučaju komunalci nisu u pravu? Nadam se, ali i mislim da imam pravo na žalbu. Pomagajte jer se ovdje svakodnevno puni općinski buđet.
  6. Pozdrav, Pred 6 mjeseci sam operirao zaliske srca, isto toliko na bolovanju, a sad bih se htjeo vratiti na posao. Postoperativno sam imao podosta komplikacija (IM, insuficijencija srca...). Radim smjenski vrlo stresni posao i zanima me postupak kako doci do komisije kako bi dobio psihicki laksi posao, a zadrzao sva sadasnja prava? Je li me tu salje doktor opce medicine, poslodavac ili netko treci? Koja je vjerovatnost da mi komisija odredi zabranu nocnog rada? Zasad toliko, a dodatna pitanja slijede.
  7. Pozdrav, Ukratko, na bolovanju sam više od 60 dana i nakon 42. dana sam na teret HZZO-a. Danas mi je promijenjena dijagnoza, pa me zanima je li potrebno otvoriti novo bolovanje, odnosno jesam li ponovo na teret poslodavca ili se nastavlja na teret HZZO-a? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija