Jump to content

ghostface

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Rješeno. Sud je sveukupno trajao oko 10 minuta i atmosfera je opuštena. Izrečena mi je kazna 500 kn, a presudu preuzimam na sudu osobno. Zahvaljujem @sivko @drot13 i@atomic95, bez vaših savjeta (i iz drugih tema) bi ovo puno bolnije prošlo
  2. I to je nešto Javim u pon kak je prošlo.
  3. Hvala na odgovoru Jel vrijedi ovdje da ako se plati unutar 3 dana treba samo 50% platiti?
  4. U ponedjeljak idem na sud, dogovorio sam se s sudcem za termin saslušanja umjesto da šalje poziv na kućnu adresu. Zanima me hoće li kaznu slati na kućnu adresu ili je također moguć dogovor (plaćanje na mjestu što bi bilo idealno ili osobno preuzimanje na sudu).
  5. Hvala na odgovoru Još jedno pitanje. Planiram putovati u Ameriku za lijeto i zanima me na koji način će ovo utjecati na put. Mogu li oni to vidjeti i na temelju toga mi odbiti ulazak u zemlju?
  6. Ja sam pod dojmom da ako nađu vagicu da automatski pisu preprodaju. Nadam se da sam pod krivim dojmom haha Kolko uobicajeno treba da dođe poziv na sud?
  7. Hvala na odgovoru Danas sam pao, dobio 2 papira za oduzimanje (vagica i paket) i obavijest za sud (na kojem se ne spominje vagica već samo trava, ne znam igra li to ulogu).
  8. Inace, mali background, idem u dobru školu, vrlo dobro prolazim i planiram upisat fer, idem po natjecanjima itd. Ak to spomenem na sudu, hoce ublazit kaznu?
  9. Punoljetan sam (18), prvi prekršaj. Oduzeli su gram i vagicu, vodili u stanicu, pokrenuli prekršajnu proceduru itd. Zanima me koje su posljedice, hoce me teretit za preprodaju (vagica je iskljucivo kako me nebi prevarili i ne bavim se prodajom), kolika ce bit kazna i kakav je postupak. Sto da kazem na sudu, itd.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija