Jump to content

malena15

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je malena15 objavio

  1. Poštovani, molila bih Vas informaciju koja je procedura u slučaju predaje zahtjeva za sporazumni razvod braka? Par nema djece, nema imovinskih pitanja za rješavanje-pa me zanima kako se pokreće postupak, da li moraju oba supružnika doći predati zahtjev ili? unaprijed hvala, Malena15
  2. Hvala na odgovoru. Nije ugovorom nista definirano, tako da...iskreno ne znam. Pretpostavljam da ne mogu otkazni rok biti na bolovanju jer se to ne ubraja?
  3. Pozdrav, Molila bih pomoć. Naime imam potpisan Ugovor na neodređeno s klauzlom probnog roka od 6 mjeseci (probni rok istice 01.05). Ja sam našla novi posao na kojem bi trebala početi 01.05.2018. Sad me zanima da li imam otkazni rok s obzirom da sam na probnom roku, ako da koliko? Strah me odmah komunicirati 01.04. da bih otisla s 01.05. da mi slučajno trenutni poslodavac ne bi rekao da više ne moram dolaziti na posao te sam onda mjesec dana bez plaće i uz to imam prekid izmedu dva zaposlenja? Mala je tvrtka, nema kolektivni Ugovor tako da me zanima općenito. Unaprijed hvala, ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija