Jump to content

jam01

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. hvala na odgovoru..jos se nista nije razrijesilo.vidjet cemo u kojem smjeru ce to sve ici.jos jednom zahvaljujem
  2. jos jedna stvar jedan dio kuce tj veranda je izbacen u odnosu na kucu u sirini 2.5m(takoder je legalizirana al smo je namjeravali srusiti jer je sluzila kao drugi ulaz u kucu,danas vise ne sluzi) i taj dio je u najuzem djelu do međe udaljen samo 1m. Ako uzmemo u obzir udaljenost buduceg objekta ukupna udaljenost izmedu dviju gradevina bi bila 2.4m.
  3. hvala na odgovoru..a gdje bi mogao vidjeti taj propis o max izgrađenosti.kome se najbolje obratiti u ovakvoj situaciji
  4. Pozdrav,volio bi cuti vasa misljenja o ovoj temi.Naime s juzne strane nase kuce je gradevinska cestica povrsine 300m2 širine cca11,2m i dužine 14,7m.Tu bi se trebala graditi kuca udaljena od nas 1,4m po cijeloj širini parcela(sa 3 prozora) a od drugog susjeda (I) udaljena 1,0m u najuzem djelu.Od ceste tj puta (Z)udaljena 1,3m. S juzne strane te kuce ostavljen prostor za dvor od cca 4m udaljenosti od međe. Na nasu i susjedovu stranu su se skroz priblizili i zaklanjali bi sunce pogled itd..Dobili smo poziv da bi bili saslusani kao međasnik u postupku izdavanja gradevinske dozvole.Zanimljivo je to da je neposredno kad je ta parcela kupljena donesena promjena urbanisticnog plana(za tih nekoliko kuca u susjedstvu cca20ak kuca (a nitko od njih ne gradi nista) u kojem se po zakonu dopusta priblizavanje međasnicima na udaljenosti od 1m i u kojem stoji da je min. građevinska cestica 200m2. Vlasnik parcele radi u gradu. Nama to sve zvuci previse isforsirano da tolika kuca moze narasti na tako maloj parceli i u tolikoj blizini susjeda i ceste a svi ostali susjedi su propisno udaljeni. Molio bi ako tko ima iskustva s ovakvim stvarima da kaže svoje mišljenje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija