Jump to content

vlabor

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Majka je vlasnik stana 1/1 jer smo se sestra i ja nakon očeve smrti odrekli u njenu korist. Zanima nas koliki su troškovi na ostavinskoj raspravi ili da majka napravi nekakav darovni ugovor ili oporuku po kojoj stan nasljeđujemo sestra i ja. Hvala
  2. Uopće ne mogu do stranice. Koliko se sjećam,to je bilo prije godinu i pol,pisalo je da ako imam poteškoća sa odjavom neka samo zatvorim profil i da će se smatrati da je odjevljeno. Tako sam i učinio no ispada da nije sve tako.
  3. Stranica za upoznavanje. Bio sam nepromišljen,brzopleti. Nisam ni pročitao uvjete. Na sve načine na koje sam pokušao to zaustaviti, ništa nije pomoglo. Ne mogu se odjaviti ni zatvoriti profil ni prekinuti pretplatu. A više ni ne mogu do profila. Lud sam već.
  4. Nasjeo sam internet prijevaru. Sjedište firme je u Švicarskoj a zastupa ih odvjetnička kuća iz Munchena. Pokušavaju me natjerati na nastavak plaćanja iako sam blokirao karticu i ugasio e-mail adresu. Svaka tri mjeseca mi na kućnu adresu dolaze pisma-obavijesti o dugovanju. Bezuspješno sam pokušavao otkazati pretplatu. Tako su to posložili da se ne možeš ni odjaviti ni otkazati pretplatu. Molim pomoć.
  5. Ovjerio sam kod javnog bilježnika bjanko zadužnicu do 50,000 kn te ju poslao običnom poštom na Diners doo. Pošiljka nije stigla na odredište već 10-i dan. Znam da sam pogriješio poslavši je obično a ne preporučeno(zemljo otvori se) Što mi je činiti. Mogu li je nekako ponoštiti poslao bi novu,naravno preporučeno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija