Jump to content

Karlita777

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. DJEČJI DOPLATAK

  Hvala na odgovoru.Lapsus:)...pri zahtjevu za dječjim doplatkom
 2. DJEČJI DOPLATAK

  Jos me zanima ako bivsi suprug i ja ne zivimo vec tri godine zajedno, a razvedeni smo od 11 mjeseca prosle godine ,hoće li mi to stvarati probleme pri zahtjevu za alimentacijom? Imam dokument s jedne od parnice u kojoj pise da ne zivimo zajedno tri godine. Treba li mi jos neka izjava? Hvala
 3. DJEČJI DOPLATAK

  Hvala Vam
 4. DJEČJI DOPLATAK

  Poštovani, Zanima me imam li pravo na dječji doplatak ako sam rastavljena s dvoje maloljetne djece, a mjesečna primanja su netto 5.400,00 kn. Djeca dobivaju alimentaciju od 3000,00 kn pa me zanima gleda li se cijeli iznos alimentacije i imam li pravo na doplatak. Hvala
 5. Ugovor o darovanju(podjela stana na dva dijela) nakon razvoda

  Da li imate nekakav primjer ugovora da ga po njemu napišem.
 6. Ugovor o darovanju(podjela stana na dva dijela) nakon razvoda

  Hvala Vam na odgovoru. Da li imate nekakav primjer ugovora da ga po njemu napišem ili je dovoljno samo ovo napisati da bih se mogla u gruntovnici uknjižiti kao vlasnik polovine stana.
 7. Ugovor o darovanju(podjela stana na dva dijela) nakon razvoda

  Službeno smo se razveli i ja otplaćujem kredit ali on daje alimentaciju za dvojemaloljetne djece u iznosu od 2000,00 kn.
 8. Poštovani, Stan za koji ja plaćam kredit smo moj bivši suprug i ja kupili za vrijeme braka.Stan je u njegovom vlasništvu i prema dogovoru trebamo napravit ugovor o darovanju da pola stana daruje meni. Kako sama mislim pisati taj ugovor o darovanju, zanima me mogu li navesti da 1/2 stana bivsi suprug daruje meni. Što trebam raditi kad napravimo taj ugovor i dali trebam plaćati porez na darovani dio. Zahvaljujem na odgovoru.
×