Jump to content

Mare28

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Uhvacena sam 2put sa jointom..dobila kaznu 5000.00.. dali je moguce to smanjiti/izbjeci?? Hvala.
  2. Kaze da nema jer ti ljudi kao ne mogu sklopit nikakav ugovor jer jos su u procesu.. Sve jos dolazi na pokojnika(racuni). Posto je toliko dugo zavlace za prijevu i sve i ona je u prekrsaju... koje su njene opcije? Tu joj je povoljnije pa se jos nije iselila. Hvala.
  3. Kolegica je saznala da stan u kojem zivi nije od vlasnika nego gradski... njima uredno placa mjesecni najam i rezije. Osoba sto je zivila u njemu davno je umrla i sad se ovi bore za njega . Tamo je skoro 3g. Koja su njena prava? Hvala.
  4. TRAZIMO ODVJETNIKA! Kolegica i ja radile smo vise od 2g u Zagrebu i saznali da nam nisu uplacivani doprinosi. U tom razdoblju je otvarao-zatvarao firmu j.d.o.o (sad vec 3x) Promet mu je prevelik a opet nije u sustavu pdv-a. Ja sam prestala raditi u 7mj. Razgovarale smo s njim o tome i obecao je to rijesit,naravno prestao se javljati pa smo ga prijavile na poreznoj (zena mu radi tamo) i na inspekciju rada. Prvi ugovor imamo, platne liste nam nije davao imamo ih svega par). Sad neznamo ni same sta dalje. On ima nekoga iza sebe kad toliko dugo radi tako. Inspekcija mu je bila a on s njima jede i pije i svemu se smije. Dali postoji nacin da dobijemo svoje? Hvala.
  5. Dobro. Dali nam mozete preporuciti nekoga za to? Kolegica ga je mislila nazvati i upozorit na to al smatram da bi ipak bilo bolje prepustiti to nekom strucnijem. Hvala!
  6. Poštovani, Kolegica i ja smo radile više od 2 i pol g i saznali smo da nam nisu uplacivani doprinosi. Nismo dobijali platne liste,ugovore (samo prvi-iako je mjenjao firmu..) Prvo nam je obecao to rijesiti i naravno prestao se javljati. Prijavile smo ga u 10mj poreznoj i inspekciji,te smo bile nedavno u PP na razgovor u vezi istog. (zena mu radi u poreznoj a i uvijek zna kad mu dođe inspekcija ) Dokaze da smo radile imamo.. On nista nema na sebi,svako malo otvara-zatvara firme,ocito je da ima veza a i ne prijavljuje sve prihode (nije u sustavu PDV- a a za par mj ima i po 400 000 prometa) Dali ima smisla dizati privatnu tuzbu da bih nam uplatio sto je duzan? Dali moramo uloziti puno novaca u cijeli taj proces? Kako se naplatiti ako nista nije na njemu? HVALA!
  7. Rijeseno cim je odvjetnik kontaktirao ministarstvo i Uskok,ja nisam nista postigla . Hvala.
  8. Muz mi je vec izlezao pola kazne, trenutno radi u kaznionici i ispunjava sva prava za pustanja za vikende. Iz zapresica je,njegovi su potpisali suglasnost za pustanje (tamo mu je prebivaliste) i sad cekamo skoro 2mj i nista... isla sam u heinzlovu(uskok) i tamo mi je receno da je poslano za lipovicu rjesenje,no oni jos nista nisu dobili a bez toga nema nista. Tata mu je bolestan pa smo zato malo nervozni. Isla sam i u ministarstvo pravosuda gdje sam pojasnila situaciji ali jos nema odgovora. Sta i gdje da odem da bih saznala gdje je zapelo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija