Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

lemonade

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Pao s 2x jointa (oko 1 grama marihuane)

  Ako si gledao americke filmove i ogromne sudnice ... kod nas je sve suprotno. Pogotovo kad se radi o ovakvim “obicnim” postupcima.
 2. Nejasnoća u vezi dopunske strelice

  Otkad su ju postavili na raskrizje Zvonimirova x Heinzelova u Zagrebu, uzrokuje dosta pomutnje. Ljudi ne zele proci kroz crveno za lijevo skretanje, iako je strelica upaljena. Drugi pak prođu, ali u trenutku kad su ispod semafora se izgasi i onda ostaje gorak okus i sumnja kao kod pokretaca teme - “Jesam li prosao na crveno?”. Ne pomaze ni sto se nakon gasenja strelice dosta brzo upali zeleno svjetlo ljudima u suprotnim smjerovima.
 3. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Eh, to sam i ja nažalost tek naknadno vidio da i dalje prolazi. Koliko im treba da pokrenu prekršajni postupak? Osobno sam se otišao "prijaviti" u postaju i tamo su mi poštambiljali tu obavijest o počinjenom prekršaju i traženju podataka (na čijem dnu piše da postupak još nije pokrenut i da protiv te obavijesti ne mogu podnositi pravne lijekove). Malo me strah da samo odjednom ne dođe zabrana, ili da uopće obavijest o prekršajnom postupku ne dođe, budući da sam osobno tamo bio.
 4. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Koliko obično traže zabrane upravljanja vozilom za 53km/h više od dozvoljenog (80km/h) van naselja, na autocesti? Prije godinu i pol dobio sam jedinu kaznu dosad koju sam platio odmah pola - pa time nije uvedena u prekršajnu evidenciju, niti sam dobio bodove ili bio osuđen za prekršaj.
 5. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Želim ti samo zahvaliti na pomoći koju pružaš ljudima, a i meni - pročitao sam cijelu temu. Ja sam tek dobio obavijest o dostavi podataka za prekršaj nešto sitno iznad 50km/h više od dozvoljenog na autocesti u zoni gdje su spustili ograničenje, pa čekam prekršajni nalog i koliko će tražiti zabrane upravljanja vozilom - dosad nisam kažnjavan. Ali spremam se na žalbu - tvoji postovi su mi puno pomogli.
×