Jump to content

Borbena7

Moderator
 • Broj objava

  5674
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  135

Borbena7 je zadnji put osvojio dan siječanj 26

Borbena7 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Borbena7

 • Rang
  Moderator

Nedavni posjetitelji profila

7327 pregleda profila
 1. Garaža u zgradi

  Vjerujem... ajde javite nam povratnu informaciju zbivanja.
 2. Garaža u zgradi

  Misliš da prostor iza auta u slučaju požara ne bi također mogao biti prostor za evakuaciju?
 3. Garaža u zgradi

  Ja bi ga pustila da natrpa to svoje spremište i onda ga prijavila. Baš me zanima reakcija.
 4. Nemoguća naplata pravomoćne presude

  Uređen ovršni prijedlog za ovrhu na nekretninama dostavljate općinskom sudu na provedbu. Plijene se sve pokretnine na adresi koju Vi navedet tj. na adresi za koju znate da na njoj ima pokretnina bez obzira gdje mu je prebivalište.
 5. Garaža u zgradi

  Znam za slučaj stubišta u kojemu se "svašta" odlagalo, pa je požarna inspekcija naložila da se to "svašta" (isto kao iz ove teme - gume, bicikli...) hitno ukloni sa stubišta, jer je prepreka za slučaj evakuacije, ali i da se sve ukloni ispred ulaznih vrata stanova (tu ne smeta baš nikome) i to iz razloga što se radi o zapaljivim stvarima koje ugrožavaju sve ostale.
 6. Izuzece sudca

  Zahtjev za izuzeće podnosi se predsjedniku suda. A ako je sudac čije izuzeće stranka traži predsjednik suda koji vodi postupak, podnesak se upućuje predsjedniku neposredno višeg suda (neposredno viši sud u odnosu na općinski sud je županijski sud, a u odnosu na županijske sudove Vrhovni sud Republike Hrvatske).
 7. Garaža u zgradi

  Meni je ovdje sporno da se vlasnici ne koriste parkiralištima u svrhu za koju postoje tj. za parkiranje, već za odlaganje svojih stvari koje u konačnici ugrožavaju sigurnost svih suvlasnika. Dovoljno je npr. baciti opušak u to njegovo spremište i evo problema za cijelu garažu. Po meni, požarnoj inspekciji bi ovo bilo zanimljivo.
 8. Garaža u zgradi

  To ste se obratili predstavniku stanara, a moje mišljenje je da se trebate obratiti direktno upravitelju zgrade i njegovoj pravnoj službi, a koju plaćate iz sredstava pričuve.
 9. Utaja poreza i dr.

  Poreznoj upravi, odnosno poreznoj inspekciji za neizdavanje računa, a inspekciji rada za ugovor o radu.
 10. Garaža u zgradi

  Evo Vam link za sličnu temu, s tim da se ovdje i dalje koristi kao parking mjesto, a što nije Vaš slučaj. Za početak, bilo bi dobro da razgovarate sa upraviteljem zgrade koji je dužan upozoriti ovog susjeda da hitno ukloni sve što koristi protivno svrsi parkirnog mjesta. Neka njihova pravna služba to odradi. Naime, pitanje je kako će na ovo reagirati i drugi susjedi, jer realno svi bi mogli ovako ograđivati prostor i u njega navlačiti tko zna kakve stvari, a koje su potencijalana opasnost za sve suvlasnike.
 11. Garaža u zgradi

  Može, ali uklonite sve osobne podatke.
 12. Garaža u zgradi

  Temeljem čega ste vlasnik, imate kakav dokument u kojemu to piše? Pitam, jer bi se u ovoj priči trebalo nadovezati na definiciju pojma "parkirno mjesto ili parkirališno mjesto", a koja kaže da je to omeđeni dio kolnika namijenjen smještanju prometala u mirovanje odnosno parkiranje. Ukratko, to nikako nije ovo što radi Vaš susjed.
 13. Garaža u zgradi

  Imate li Vi kakav ugovor o korištenju ovog prostora?
 14. Potvrde o školovanju djece

  Maloljetne ste svejedno dužni uzdržavati bez obzira na potvrdu škole o redovnom školovanju.
 15. Tumačenje presude

  Slažem se sa ovim tumačenjem. U prilog tome ide i činjenica da nema tjednih susreta i viđanja. Ako bi ovo bile iznimke i u dogovoru s Vama, tada to ne bi trebao biti problem, a posebno ukoliko to djetetu ne predstavlja nekakvu otegotnu okolnost.
×