Jump to content

Gary Mary

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. To sam zapravo htjela znati. Dakle, nece se znati do tog trenutka, a kad kolega i ode u mirovinu (18 sati) , ostaje na samom ravnatelju da odluci. Obje su zaposlenice skole i obje imaju ugovore na neodredjeno, sto znaci da bi im se objema trebala puniti satnica pa prema tome nema prednosti, razumljivo. Mene je samo zanimalo igra li ulogu cinjenica da je ta gospodja imala punu satnicu svih osam godina (za razliku od moje prijateljice koja ima samo 2 sata na neodredjeno) pa svojevoljno izgubila punu satnicu kada je u drugoj skoli dala otkaz. Malo mi je to malo nepravedno, ali razumijem njezin potez.
  2. Obje su strucne i obje imaju ugovore na neodredjeno. Prijateljica ima 32 godine, u skoli je 5 godina i sada ima neodredjeno 2 sata. Ta kolegica ima 40-ak godina i 8 godina staza u toj skoli (prije toga nije bila zaposlena na duze). Sada, nakon sto je dala otkaz u drugoj skoli, ima 12 sati nastave. Kolegica ima i dijete trenutno u 8. razredu.
  3. Prijateljica vec 5 godina radi u jednoj skoli (nepuna satnica) i ceka kolegu koji ubrzo treba u mirovinu da preuzme dio njegovih sati. Njezina kolegica radi u toj i jos jednoj skoli (puna satnica) duze od nje i nedavno je dala otkaz u toj drugoj skoli, jer da joj je to previse. Prijateljica je saznala kako se kolegica, nakon sto ovaj ode u mirovinu, planira javiti na isti natjecaj kao i ona. Zna li netko ima li koja od njih dvije prednost? Starija kolegica je duze u toj skoli, ali je imala punu satnicu i svojevoljno dala otkaz u drugoj skoli, da bi se sada javila na taj natjecaj. Moze li netko mojoj frendici sa sigurnoscu reci: Da, posao ce dobiti tvoja kolegica ili Ne, posao je tvoj. Tek toliko da zna. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija