Jump to content

ditelinas4lista

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako kuca ne bude prepisana do braka nego iza braka a do tada je na mome ocu, jer (zbog tatine odsutnosti mozda nece stici to odraditi )jeli ulazi tada dojnji kat u zajednicku imovinu ili samo ono sto smo gore sagradili ?
  2. Hvala na odg.A moze li jos jedno pitanje,ako bude u ovoj godini subvencija za kredite;dali bi imala pravo dobit subvencionalni kredit?
  3. Pozdrav svima.Trebam pravni savjet.Situacija je takva da sam zensko i udajem se brzo. Zivim sama s tatom i on ima prizemnicu, buduceg muza sutuacija jr jako teska ,a mi oboje radimo,njegovi zive svi zajedno (8članova) .Tata zeli darovat kucu meni,prepisat je na mene, da pravim kat i da ostanemo s njim i to nam odgovara, ja bih digla kredit jer sam bolje kreditno sposobna od njega,on je tek poceo radit ja vec imam za auto i brzo istjece.E sad pitanje je: dali ako nedaj boze dode danas sutra za 20 5o god do nekih problema,kazem samo se informiram da ja znam kako stvari stoje, nemojte me krivo shvatiti,ne mislim se razvodit al zelim znati okolnosti, ako bi doslo do toga dali on moze pravno odnijeti pola te kuce ili nesto,a ja sam vlasnik ,ili da je i tata nebitno,ako smo sagradili u braku taj kat. ima li veze ako je prepisana na mene prije braka ili poslije braka.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija