Jump to content

pufek

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo, danas stiglo rješenje sa suda da moram platiti 2000 plus 150 kn... i to bez prava žalbe!? Ima netko još kakvu ideju ili mi ne gine plaćanje?
  2. ma mene zanima, kakve su mi sanse da mi se, na sudu,ova kazna od 2000kn pretvori u onu kaznu prema prekoračenju brzine (500 kn). Da li to ja mogu na neki način tražiti ili sl...???
  3. Evo mene opet..... ...nakon što sam poslao mup-u popis sa četiri osobe koje su mogle upravljati vozilom u vrijeme prekršaja, dobio sam kaznu (uplatnicu) od 2000kn. Onda sam napisao prigovor, i sada mi je došao poziv na sud. Mene zanima kako se sada postaviti na sudu? Hvala.
  4. Zanima me da li činim prekršaj ako u onaj obrazac, kojim policiji moram dati identitet osobe koja je upravljala vozilom, napišem više osoba. Naime, onog datuma koji je naveden u obavijesti o prometnom prekršaju, moguće da je autom upravljao bilo tko iz moje familije, s obzirom da ga nas petero koristi!?
  5. U svim dokumentima vlasnik zemljista je moja baka!? Ali, unatrag "puno" godina to zemljiste je uzivao njen stric, poslije njega njegova zena (strina), a nakon strinine smrti zemlju je nastavila uzivati njena sestra. E sad, ove godine kroz tu parcelu se vuce vodovod, te je sadasnji uzivatelj dosao kod moje bake da mu potpise suglasnost za prolazak vodovoda. I tek time se uspostavilo da je vlasnik 1/1 moja baka. E sad, mene (nas) zanima da li mi imamo kakvo pravo na tu zemlju s obzirom na to da je vlasnički sve čisto u svim papirima, ali drugi vec mnogo godina uzivaju tu zemlju, makar ju nikad nisu papirnato nasljedili. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija