Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

vedrana36

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tuži nas j.d.o.o

    Poštovani, Trebam pravnu pomoc. naime, predstavnica sam stanara u stambenoj zgradi. j.d.o.o je izvodio radove pituranja stana koji se naplacuju preko osiguranja zgrade.osiguranje je likvidiralo štetu i isplatilo novac na racun zgrade.radovi nisu zavrseni i jos je napravljena mazwrijalna steta u stanu.ja sam odbila potpisati isplatu j.d.o.o i on je podnio tuzbu prptiv svih suvlasnika i planira se naplatiti preko pricuve. Takoder klevece mene da sam od njega trazila mito u iznosu od dvije tisuce kuna. Sto mi je raditi? Hvala unaprijed
×