Jump to content

housewife-35

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

352 pregleda profila
  1. Pozdrav Ruby, 

    Trebala bi neke informacije ako mi mozete pomoći?

    Lp,

    Housewife

  2. A to sto su mi u otkazu naveli dva razlicita datuma o prestanku radnog odnosa...ima li to kakve veze.... Mozda sam u krivu, ali po tome ispada da sam mogla raditi dva dana ( slucajno pao slobodan vikend) ne znajući da su me odjavili...
  3. Hvala Borbena.... jesu isti dan su predali. Kako su mogli biti sigurni da cu postu primiti? Negdje sam procitala da ako ne primim postu, otkaz se izvjesi na oglasnu plocu i kroz 8 dana se skida i onda vrijedi otkaz. Ovako sam dobila otkaz i odjavili su me , dok ja jos nisam ni znala, a bila sam na slobodnom vikendu.u zakonu stoju da me se odjavljuje sa onim danom kada sam postu potpisala i preuzela, a poslodavac to zna kada mu se vrati povratnica i tada ima rok odjaviti me 24 sata unazad.
  4. Pozdrav, Imam pitanje ako mi netko moze pomoć? 01.12.17. (PETAK) .donesena je odluka o mojem izvanrednom otkazu.Taj dan je bio i zadnji dan za donosenje odluke ( 15- ti dan). Odluku sam primila postom u ponedjeljak 04.12.17. U odluci o otkazu je navedeno kako mi radni odnos prestaje danom donosenja odluke. No na kraju otkaza mi isto tako pise da mi radni odnos prestaje danom dostave otkaza. U odjavi sa mirovinskog stoji mi datum odjave 01.12.17. Ono sto me zanima je sljedece: 1) Da li je samim time otkaz nezakonit i kako sud gleda na to? 2) po tome sam otkaz dobila sa dva razlicita datuma 3) odjavljena sam dok jos niti nisam znala da sam dobila otkaz Odradila sam sve po zakonu, trazila zastitu prava, ( KOJU JE POSLODAVAC NARAVNO ODBIO) navedena mu je ta cinjenica na koju se nije ocitovao. Tuzila poslodavca i cekam sud.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija