Jump to content

Hihach

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Znači prijava se radi s adresom Doma umirovljenika?
  2. Poštovani, što napraviti ako je štićenik doma umirovljenika izgubio prethodno prijavljeno boravište dok je u Domu te stoga više ne može prijaviti prošlu adresu?
  3. Ma ja sam mutav... valjda je prerano bilo i ja previše u bedu
  4. Općina bi u sljedeće 3 godine radila izmjenu PP. Potpuno je jasno da prema trenutnom stanju nema mogućnosti. Ne razumijem zašto nije izvedivo? Ako otkupim to zemljište od trenutnog vlasnika možda bih mogao isto darovati općini za put. Isti bi bio od koristi ne samo mojem zemljištu nego i drugima koji nemaju pristup ili imaju pristup isključivo kroz služni put preko tuđih parcela.
  5. Ma komplicirano je skroz. Šumski put nije ucrtan u katastar kao put. Prolazi preko tuđeg privatnog zemljišta. Nagib koji bi se trebao izvesti je velik... Hrpa problema. Potpuno sam obeshrabren. Čestica nema izlaz čak ni na služni, a i da ima ne bi bio valjan. Do pristupnog puta je valjda 500 metara tuđeg zemljista kojeg bi trebalo otkupiti, zamijeniti... ma užas. E da... napravio bih kuću... ali spreman bih bio i donirati dio zemljista, napraviti javno izletiste... samo da dobijem pristup i prenamijenu... eh...
  6. Želim prenamijeniti poljoprivredno u građevinsko zemljište. Problem je pristupni put. U blizini je šumski put s kojega bi se moglo doći na zemljište, a isti vodi do drugih izgrađenih objekata. Izdaju li Hrv. Šume dozvolu za krčenje puta do parcele i je li isti valjan za prenamijenu u građevinsko, te kasnije izdavanje dozvole?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija