Jump to content

Sred

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Danas sam dobio taj prelršajni nalog,od danas mi vrijedi zabrana upravljanja? Ili još mogu voziti?
  2. Pozdrav, Imao sam prometnu prije 20-ak dana,ja sam kriv zbog oduzimanja prednosti prolaska.Danas mi je dosla kazna u iznosu od 5000kn,3000kn zbog oduzimanja prednosti prolaska i zabrana upravljanja vozila B kategorije na 2 mjeseca,te 2000kn za ozljeđenu osobu.Vozim vec 7 mjeseci i nisam bio nikako kaznjavan,niti imam ikakvu opomenu,srednjoškolac sam i nezaposlen sam,otac mi je HRVI.Zanima me da li bih mogao umanjiti novcanu kaznu i smanjiti zabranu upravljanja vozila B kategorije na osnovu toga što se još uvijek školujem,nigdje ne radim,sto mi je otac HRVI i na teško imovinsko stanje? I da li je moguće da mi ukinu zabranu upravljanja vozila B kategorije?
  3. Sivko hvala puno,prvi put se nalazim u ovakvoj situaciji pa ne znam koja su mi prava i kako či proći.Jos jednom hvala puno SIVKO
  4. A da li ona mene može privatno tužiti i tražiti ikakvu novčanu kaznu,jer opet ponavljam nemam nikakvih primanja pa da joj mogu platiti?
  5. Pozdrav, Danas sam imao prometnu nesreću u kojoj sam ja kriv za oduzimanje prednosti prolaska na glavnoj cesti.Na mjestu nesreće nije bilo ozljeđenih,no hitna je intervenirala pa je u zapisnik stavljeno da ima ozljeđena osoba.Rekli su mi da je kazna za oduzimanje prednosti prolaska 2000kn+do 2 mjeseca oduzimanje vozacke dozvole,te jos 2000kn za ozljeđenu osobu.Moje je pitanje,pošto ja još pohađam srednju školu,živim kod roditelja i nemam nikakvih primanja,da li ja imam pravo na prigovor za umanjivanje kazne? I da li me moze ta osoba privatno tužiti iako ja još uvijek se školujem i nemam nikakvih primanja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija