Jump to content

Veky11

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nisam do sada imala iskustava s time pa me zanimalo da li je netko prosao slican postupak. Sumnjam da cu postici nesto, ali ne gubim nista osim svog vremena da to posaljem. Svakako da se greske dogadjaju i ispravljaju, ali da ja od 9. mjeseca 2017. do danas imam samo jedan mjesec "cist" bez prigovora koji su svi bili opravdani i uvazeni, bilo u 1., bilo u 2. stupnju. S obzirom na to mislim da je to opravdan razlog i takav amaterizam nije bas prihvatljiv.
  2. Vec mjesecima se natezem preko prigovora s HT-om zbog mnogobrojnih pogresaka s njihove strane. Svaki zahtjev koji sam podnosila sam morala ici podnijeti minimalno dva puta. Imam na papiru potvrdu, ali obralozenje je da nije uneseno u sustav. Racuni redovno stizu visi nego sto bi trebali biti. Naplacuju se opcije koju su po ugovoru besplatne.. na kraju je sve ispravljeno s materijalne strane, ako ne u prvom, onda u drugom stupnju. Medjutim ono sto me frustrira je nestrucnost u odgovoru na prigovor, ignoriranje zahtjeva. Mogu li ja sada zaliti se u trecem stupnju i traziti naknadu nematerijalne stete u vidu npr. smanjenja mjesecne naknade zbog svih do sad pretrpljenih neugodnosti?
  3. Pozdrav Ako mi je propisana novcana kazna ciji se iznos umanjuje za 1/3 ukoliko platim u roku od 15 dana, sto ako ulozim zalbu? Jedini sam zalitelj pa mi stoga kazna ne moze biti povecana, ali zanima me vrijedi li i nakon drugostupanjske presude/rjesenja pogodnost da se ukoliko u odredjenom roku platis 2/3 novcane kazne, kazna smatra u cjelosti placenom ili u tom slucaju placam cjelokupan iznos?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija