Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

calater

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok, saznao sam sve sto me je zanimalo. Hvala obojici na odgovorima!
  2. A da li moze da vozi ako sam ja u automobilu?
  3. Ok, a ako predpostavimo da zivi vise od pola godine izvan RH? Zaboravio sam da spomenem to da je osoba koja je hrvatski drzavljanin zaposlena u RH. Hvala na brzom odgovoru!
  4. Dobar dan, Drzavljanin sam Republike Srbije i posedujem automobil srpskih registracionih oznaka. Zanima me kakva je procedura, tj sto je sve potrebno da uradim kako bi drzavljanin Republike Hrvatske sa stalnim prebivaliste u RH mogao da vozi moj automobil. Nekoliko puta sam na granicnim prelazima pitao carinike u vezi ovoga i iznenadilo me je to sto ni oni nisu sigurni, neki su apsolutno sigurno da je dovoljna samo moja punomoc hrvatskom drzavljaninu, neki misle da je to prekrsaj ali nisu sigurni kako da ne budem u prekrsaju tj osoba koja bi vozila automobil da ne bude u preksaju. Osoba kojoj zelim dopustiti je kao sto sam rekao hrvatski drzavljanin sa stalnim prebivaliste u RH, automobilom bi se najvise zadrzavala dan-dva u RH nakon cega bi se vratila u RS. Nije mi problem da platim sve sto treba od dotanih papira i slicnog, samo ne znam sta sve treba. Srdacan pozdrav
×