Jump to content

Miro 72

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Miro 72 objavio

  1. Hvala na pomoći to planiram ovaj tjedan učiniti. Veliko hvala
  2. Hvala Vam na odgovoru još su napisali da žalba ne odlaze izvršenje riješenja i ukoliko se ne odazovem sastancima da će me prijaviti sudu. Zato mi nije bilo jasno, sud nije donio rješenje nego centar. Ni u jednom segmentu sina i mene nisu tretirali kao žrtve zlostavljanja,a drugo djete je i dalje tome izloženo a uputio sam bar 20 apela. Slučaj je jako težak,previše zbog mog pokretanja svih institucija a znaju da imam dijagnozu anksioznost od nje i njene obitelji ovo je samo represija centra.
  3. Prema Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji stavak 6 članak 12 dali centar može u svome rješenju donijeti da ja kao žrtva 5 godina fizičkog i psihičkog zlostavljanja moram dva puta tjedno s istim tim zlostavljačem susretati se sve u cilju razgovora i mirenja da bi komunicirali u vezi djeteta koje je isto tukla i tuče, pri tome i sina mi je zlostavljala tukla, što nisam znao zbog njenih prijetnji da će kad tada ostati sami, a dijete iz njene prve izvanbračne zajednice živi s njom i bez obzira što sam prijavio nasilje i nad tim djetetom centar ništa nije poduzeo. Protiv nje su u toku dva postupka na sudu za nasilje u obitelji. Dali centar svojim rješenjem može kršiti zakon.tj dali zakon može kršiti zakon. A ovo nema veze s postupkom na sudu.
  4. Znam da to mogu najradije bih da se to sve prije riješi. Ne želim to raditi radi djeteta. Hvala Vam u svakom slučaju na odgovorima.
  5. Dragi moji želim postaviti pitanje. U najboljoj namjeri sam priznao dijete koje volim iako je rođeno 6 godina prije braka s njegovom majkom a pravi ga otac nikad nije priznao. Sada se razvodimo jer je majka ne znam kako da se izrazim uglavnom upropastila brak i život nama. Zanima me pošto je dijete njeno a već je dogovarala da sa ljubavnikom upise dijete na treću osobu valjda je njeno pravo. Što mi je činiti da se odreknem očinstva i dali postoji mogućnost. To dijete jadno više neće znati tko mu je otac. A ja ne bih želio da ga razdvajam od majke. Molim vas na odgovorima. Hvala da spomenem dijete ima sada 9 godina.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija