Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Tunj

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Puštanje na vikend

  Da. 6 mjeseci od kojih trebam izdrzati 4 mjeseca i 8 dana jer su skoro 2 mjeseca vec izdrzana.
 2. Puštanje na vikend

  Poštovanje! Mogu li se u zatvoru u Zagrebu omogučiti slobodni vikendi u sklopu rehabilitacije? Kakav je postupak?
 3. Raspisivanje tjeralice

  Nema straha, samo mislim da bi bilo bolje u zatvoru obzirom da je lijecnik savjetovao jacanje muskulature jer u mirovanju trpim tegobe u smislu atrofije misica i bolova u lijevom gleznju i koljenu. Iako i u zatvoru uvjeti nisu bas idealni sto se toga tice, barem mogu vjezbati kada pozelim.
 4. Raspisivanje tjeralice

  Sve je u redu. Nego, ukoliko me posalju u zatvorsku bolnicu, mogu li to odbiti i traziti da me se smjesti u zatvorsku kaznionicu?
 5. Raspisivanje tjeralice

  Dobra večer. Na izdržavanje kazne zatvora trebam se javiti 16.05. No, zbog pretraga koje trebam obaviti, tri dana nakon saznanja, odnosno 11.05. poslana je molba za odgodu izvršenja kazne uz priloženu medicinsku dokumentaciju. Zanima me, trebam li brinuti o raspisivanju tjeralice obzirom da je molba poslana svega par dana prije nego što se trebam javiti na izvršenje? Hvala.
×