Jump to content

DavidZg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U redu Nije nikada kažnjavan, dugoročne posljedice su me i zanimale. Hvala na brzom odgovoru, puno ste mi pomogli. Svakako ću pričati sa njim, sad mu mogu otprilike i reći što se može dogoditi. Doduše volio bih saznati je li naveden lijek uvršten pod droge jer to svakako snosi veće posljedice, onda će se sin više prepasti i zasigurno odmah stati s tim. Može li se to negdje provjeriti? Svakako ću razgovarati sa njim i vjerujem da će prestati s tim čim sazna da ja znam što radi, međutim ponajviše me zanimalo što mu se može dogoditi za to. Hvala na odgovoru!
  2. Poštovani, sumljam u to da moji sin počinjava kazneno djelo međutim ne bih ga volio prijavljivati policiji dok još nisam siguran u to. Počinjavam li ja kazneno djelo na ovaj način iako samo sumljam na temelju nekih stvari? Hvala unaprijed na odgovoru!
  3. Poštovani, primjetio sam da mi sin (20 god) prodaje na fakultetu drugim studentima drogu za učenje, konkretno tabletice modafilina. Taj lijek se isključivo izdaje na recept u Hrvatskoj, a on ga naručuje preko interneta i prodaje po većoj cijeni. Zanima me kakve sankcije može snositi, ako ga policija otkrije da to prodaje? Ili ako mu pronađu više pakiranja lijeka koji se inače kupuje isključivo preko recepta? Naravno nikad nije imao dijagnozu ili recept. Unaprijed hvala na odgovorima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija